Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
men / foto: shutterstock

Pánové, nebaví vás klasická masturbace? Vyzkoušejte dilatátor!

Erotické hrátky jsou naprosto skvělé a pro mnohé z nás není nic příjemnějšího než kvalitní sex. Odstupem času ale veškeré mnohokrát vyzkoušené ovoce zevšední a není od věci vyzkoušet něco nového.

Až do dob nedávných platilo, že zejména muži měli v tomto ohledu poměrně omezené možnosti! V současnosti tomu tak ale určitě není. Důkazem budiž dilatátor. Že nevíte, o jakou erotickou pomůcku se jedná? Nevadí! Rádi vám ji v následujících řádcích představíme, a to velmi podrobně.

Co je dilatátor?

V první řadě je třeba dilatátory charakterizovat. Jedná se tedy o erotickou pomůcku určenou výhradně mužům. Dilatátor nemusí být jen dlouhá kovová sonda, existují různé délky a v podstatě i tvary dilatátorů, a také se vyrábějí z různých materiálů – kov, silikon, sklo. Její použití je jednostranné. Na jednom konci je jemně zašpičatělý pro efektivnější vniknutí a na druhém naopak zploštělý, aby se mnohem lépe držel v ruce. Jeho zasouvání směrem dovnitř penisu není nijak složité. Důležitá je pouze lubrikace, kterou obstaráte jednoduše vstříknutím lubrikačního gelu, a to optimálně za pomoci klasické injekční stříkačky bez jehly.

Maximálně dlouho trvající slast

Nikdy nekončící rozkoš. Přesně takto je možné působení tohoto nástroje popsat. Už při doteku materiálu a penisu ucítíte vzrušení a při postupném zasouvání dilatátoru očekávejte jeho stupňování. Sami uvidíte a na omak ucítíte, jak je dilatátor hluboko. Dráždění penisu je takto naprosto dokonalé a maximální slast budete prožívat i při vytahování dilatátoru z močové trubice ven. Manipulace s dilatátorem není náročná. Zpočátku je vhodnější volit modely s nejmenším průměrem 4 mm. Postupem času se vypracujete.

Hrajte si společně!

symbol

Kvalitní dilatátor určitě není hračkou pouze pro osamělé muže. Není od věci, když se s ní budete bavit společně s vaší partnerkou nebo partnerem. Dokonale si tak okořeníte váš intimní život. Nakoupit jej můžete velmi jednoduše. Například spolehlivý sexshop s příznačným názvem sexshopp.cz vám jej zašle formou diskrétního balíčku. Nezbývá tedy než popřát příjemný a neotřelý vzrušující zážitek…

K tomuto článku není otevřena diskuze