Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Orgasmus je nutné zlo! Zkuste lízátko!

Milování je a mělo by být víc než jen dodržování nějakého scénáře, podle nějž se sex omezuje na zasouvání penisu do vagíny.

Většina lidí si myslí, že pokud nedojde při každém sexu k pohlavnímu styku, není něco v pořádku. Existuje spousta lidí, kteří až takovou rozkoš při samotném styku nezažívají a často ani nedosáhnou orgasmu. Přesto se na pohlavní styk zaměřujeme jako na hlavní událost. Možná je to pozůstatek konzervativních filosofií o sexu, kde se věřilo, že každý pohlavní styk by měl být příležitostí k otěhotnění.

Existují orgasmy a existují ohromující orgasmy. Proč se nepropracovat k jednomu z nich pomalu a intenzivně tak, že vás bude bolet celé tělo? Ženy obvykle pomalé nažhavení těla milují.  Jedním z důvodů, proč občas pohlavní styk vynechat, je, že orgasmu mnohem snadněji dosáhne muž, obzvlášť pokud se milujete v misionářské poloze.

Pokud to trvá ženě dlouho, což obvykle trvá, může být samotný styk tak dlouhý, že se stane pracným až nudným. Muž si odře kolena, začne se potit, bolí ho svaly, a to určitě není zrovna to pravé k prožití nezapomenutelného sexu.

Velká část pohlavního styku vyžaduje trochu atletiky, a to všem mužům nejde. Navíc většina žen zažila styk, který trval až příliš dlouho. Ženu to začne bolet, partner se snaží, aby ji přivedl k orgasmu, a dobře ví, že i žena si uvědomuje jeho úsilí. Nakonec si oba přejí, aby už byl konec.

Skvělý orální sex se líbí každému. Dobře provedený orální sex může být nezapomenutelným zážitkem. Ženy až tak neohromí schopnost partnera dlouho vytrvat, ani velikosti penisu nebo počet styků, ale mužská obratnost – znalost partnerčina těla a schopnost udělat ji šťastnou.

Co na to říkáte vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 265