Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Valentýn / foto: Shutterstock

Nejlepší valentýnský dárek pro ženu? Jedinečný šperk!

Valentýn se blíží a s ním i starosti o to, jak ho oslavíte a jakým dárkem potěšíte svou drahou polovičku. Ačkoliv by s námi nejspíš spousta mužů nesouhlasila, vybrat dárek pro ženy je extrémně snadné.

Jestli chcete darovat něco levnějšího, určitě potěšíte dobrou bonboniérou, ve střední cenové hladině se pohybují velké kytice a v té vyšší pak jasně kralují šperky.

Jestliže se chystáte darovat šperk, měl by být nějakým způsobem jedinečný. Můžete zvolit například přívěsek ve tvaru srdíčka, koneckonců Valentýn je svátkem zamilovaných, hlavně však vyberte něco, co nemá každá druhá. Jestli tedy můžete, vyhněte se klasickým zlatnictvím a zaměřte se na prémiové značky. Například na šperky Tous.

Originální šperky ze Španělska

Značka Tous pochází ze Španělska. Založena byla v roce 1920 a od té doby dobývá celý svět. Kromě šperků vyrábí také jiné doplňky jako hodinky, tašky, parfémy, brýle apod. Během jednoho z výletů v roce 1985 uviděl zakladatel značky ve výloze plyšového medvídka, který mu připomněl dětství. A od té doby je dětský roztomilý medvídek symbolem značky Tous. Motiv uvidíte na hodinkách, taškách, ale i špercích. Často bývá jako přívěsek na náramcích i řetízcích. Vypadá něžně, pokud jej ale považujete za příliš dětského, můžete sáhnout i po jiném motivu. Tous toho má v nabídce doopravdy spoustu.

Řekněte miluji tě srdíčkem

Pro účely valentýnských dárků najdete v e-shopu Touscesko.cz celou kolekci San Valentin. Obsahuje jemné náhrdelníky, ale i veselé barevné prstýnky nebo decentní náramky. Zamyslete si tedy, jestli k vaší drahé sedí spíš výrazný šperk, nebo raději jemný stříbrný řetízek s přívěskem srdce.

Nádherný je například prsten Tous San Valentin Vermeil. Je vyrobený ze stříbra, nicméně povrch je pozlacen růžovým zlatem. Zdobí ho barevné drahé kameny, které jistě rozzáří každou jemnou ženskou ruku.

Jemnější variantou valentýnského prstýnku je pak Rous San Valentin Silver. Je vyrobený ze stříbra AG 925, velmi decentní a přesto hravý. Zajímavým způsobem je na něm vyvedené slovo „LOVE“, nechybí medvídek, srdíčka ani hvězdičky.

Jednoduchý je i náhrdelník Tous San Valentin Diamonds z 18karátového bílého zlata. Zdobí ho maličké srdíčko s diamanty o celkové hmotnosti 0,06 karátů. Působí neuvěřitelně žensky.

Náhrdelníků je v nabídce spousta a nemusíte utrácet zrovna za drahé diamanty. I „obyčejné“ stříbrné řetízky s přívěskem srdce jsou nádherné, a pokud jsou darované skutečně s láskou, získávají větší hodnotu než diamantové šperky.

Tous má navíc připravený ještě jeden speciální valentýnský dárek. Při nákupu nad 2500 Kč dostanete až do 14. února šperkovnici zdarma, ať už nakoupíte v butiku nebo online. Tak neváhejte a oslavte letos Valentýn s neopakovatelným dárkem. Jistě se vám vaše drahá polovička bohatě odvděčí.

K tomuto článku není otevřena diskuze