Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Láska / foto: shutterstock

Jaká přírodní afrodiziaka skutečně fungují?

Chcete si zpestřit svůj sexuální život a nevíte, jak na to? V tom případě vsaďte na celou řadu potravin, která jsou především dobře známá pro své takzvané afrodiziakální účinky a slibují tak, že doslova a do písmene „zažehnou“ vaši sexuální vášeň.

Rovněž slibují poměrně vysoké zvýšení touhy a také výkonnosti. Obecně platí, že pro podporu sexu jsou vhodné především sladké a také energetické potraviny, které zvyšují libido. Naopak velmi tučná a mastná jídla umí chuť na sex pořádně zazdít.

Pojďme se společně podívat na to, jaká přírodní afrodiziaka skutečně existují a především fungují. Spojení, že láska prochází žaludkem má totiž jistě, co do sebe. Pokud hledáte nejúčinnější prášky na erekci, tak ve složení produktu hledejte nějakou z následujících ingrediencí.

Peruánská maca

Poměrně kvalitní sexuální atmosféru umí navodit například peruánská maca. Možná také znáte přívlastek přírodní viagra z And, což je pro macu typické označení. Kromě zvýšení samotného sexuálního apetitu umí také zlepšit erekci. Tudíž si nemusíte kupovat žádné drahé preparáty, avšak jen stačí, když do svého jídelníčku zahrnete tento produkt. Maca mimo jiné také pomáhá při léčbě neplodnosti a působí jako prevence různých chorob prostaty. Maca má výrazně sladkou karamelovou chuť, a tudíž je vhodná do různých dezertů či do energetických nápojů.

Ovoce radosti – goji

Goji má příznačný název ovoce radosti. Jedná se o superpotravinu, která disponuje celou řadou zdraví prospěšných látek. Dané ovoce mimo jiné napomáhá k léčbě neplodnosti. Ovoce goji se dá jíst jako sušené ovoce či ho můžete pít.

Granátové jablko

Pokud budete například pít šťávu z granátového jablka, můžete si být jisti tím, že se vaše libido skutečně zvýší. Granátové jablko totiž obsahuje notnou dávku testosteronu a tím pádem zlepšuje náladu a také uvolňuje napětí. Bohatě stačí, když si každý den dáte alespoň jednu sklenku šťávy z granátového jablka.

Zázvor

Chcete aktivovat své smysly a rozproudit se? V tom případě si nastrouhejte zázvor a smíchejte ho s medem. Tuto směs můžete použít například do různých dezertů a podobně. Poté, co takto připravený dezert sníte, můžete se rovnou vrhnout na postelové hrátky.

Jahody

Ne nadarmo se jahodám říká Venušiny plody. Jahody totiž obsahují poměrně velké množství zinku, který je vhodný především právě jako afrodiziakum a pak je tam také vitamin C. Ve sklence sektu samozřejmě jahody nikdy nesmí chybět. Nejlépe je ovšem můžete vstřebat také tak, že je přidáte do zakysané smetany či do tvarohu.

Šafrán

Málokdo by si asi tipl, že šafrán působí jako afrodiziakum, že? Ovšem je tomu skutečně tak. Již v perské medicíně šafrán léčil smutek a také skleslost. Jeho antidepresivní účinky ovšem nejsou jeho jedinou doménou, avšak šafrán umí mužům pomoci i s erekcí. Nevíte, kam se šafránem? Zkuste ho přidat do rizota či z něj připravit čaj.

Banán

Banán obsahuje především draslík, který velmi dobře navozuje pocit štěstí a také zvyšuje sexuální energii. Banán je možné jíst i kombinovat na mnoho způsobů.

Čokoláda

Čokoláda umí účinně bojovat nejen s depresemi, ale umí skvěle podpořit také vášeň a intimní prožitky. Fenletylamin, který čokoláda obsahuje totiž blahodárně působí právě na naši sexualitu. Čokoládu například v hojné míře pili panovníci vždy před samotnou návštěvou harému.

Česnek

Česnek nemusí být vhodný vždy. Platí to zejména tehdy, kdy si chcete zachovat svěží dech. I přesto ovšem česnek díky obsahu alicinu umí zvýšit průtok krve a tím pádem zlepšit vaši sexuální energii a mít pozitivní vliv na výdrž.

Avokádo

Již dávní Aztékové věděli, že avokádo je velmi silné afrodiziakum. Pokud milujete vše, co je z avokáda, můžete si být jisti tím, že se tato vaše vášeň k tomuto hedvábnému a velmi jemnému ovoci promítne také ve vaší posteli.

Jak je vidět, příroda skutečně umí vyprodukovat celou řadu potravin, které umí bezvadně podpořit sexuální touhu a mít zmíněné afrodiziakální účinky. Tudíž ne vždy musíte využívat léků a různých preparátů z lékáren avšak stačí, když budete své zdraví podporovat těmito potravinami, které budou mít i další pozitivní účinky na celý náš organismus.

Jaká přírodní afrodiziaka skutečně fungují?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!