Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Láska / foto: shutterstock

Předehra je způsob, jak v posteli dosáhnout maxima

Když se řekne slovo předehra, někomu se vyloudí úsměv na tváři. Někdo si zase řekne, že je lepší jít takzvaně rovnou na věc, že to pak má větší grády. Každý to máme jinak.

Předehra je k tomu, aby naladila ty správné tóny v posteli

Máte rádi, když samotnému sexuálnímu aktu předchází takové to hraní si jeden s druhým, nebo se přikláníte k tomu jít rovnou na věc? Každý dává přednost něčemu jinému. Je ovšem pravda, že milostná předehra dokáže naladit a chtíč vybičovat na maximum.

Smyslná předehra
Smyslná předehra – Zdroj: Shutterstock.com

Samotná předehra v sexu nemusí být rovnou mazlení. Do předehry můžeme zařadit už samotné svádění partnera, partnerky. Hluboké pohledy, letmé doteky, dvojsmyslné věty. Letmý polibek na krk, pohlazení po tváři, kdy prsty jemně sjedeme přes krk až do dekoltu.

Řekněte předehrou přesně po čem toužíte

Jemné doteky, líbání, mazlení a je z toho smyslné milování plné něhy.

Polibek a stisknutí rtů mezi zuby, přejetí po zádech nehty, při pohlazení zatáhneme za vlasy a jasně tím naznačíme, že máme chuť na pořádnou divočinu.

Milostná předehra stupňuje vzrušení a chtíč. Říkáme tím tomu druhému, že se mu chceme oddat. Nebo naopak tím řekneme, že teď to bude podle mě. Chceme, aby ten druhý cítil stejnou chuť. Vzrušujeme se navzájem. Užíváme si doteky, těšíme se na každý další polibek. Říká se, že s jídlem roste chuť, a v sexuálních hrátkách je to dost podobné. Se stupňujícím se chtíčem roste chuť na sex.

Vášnivé milování
Vášnivé milování – Zdroj: Shutterstock.com

Zkuste v rámci předehry i něco méně tradičního

Předehra nemusí mít vždy stejný scénář, na který jste zvyklí. Můžete vyzkoušet i něco zcela nového. Co přijít zezadu k partnerovi, partnerce a beze slov oči zavázat šátkem. Na dotaz, co to má znamenat, partner od vás uslyší jen tlumené pšššt. Nechte svoji drahou polovičku chvíli jen stát. Letmým dotykem přejíždějte po tváři a krku. Sotva znatelný dotek na prsou. Občas se nakloňte ke krku a jemně na něj dýchněte. Polibek na klíční kost. Budete moci pozorovat, jak se u toho druhého zrychluje dech. Ta bezmoc a oddanost v tu chvíli zvyšuje napětí, touhu po dalších a dalších dotecích. Užívejte si to. Když po tom do ucha zašeptáte – chci tě, bude to, jako když uvolníte stavidla.

Netradiční hrátky
Netradiční hrátky – Zdroj: Shutterstock.com

V milostné předehře je to o tom hrát si. Hrát si s tím druhým tak, aby jste vzrušili toho druhého stejně jako sebe.

 

Zdroj:

https://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/clanek/sedm-tipu-na-slastnou-predehru-ktera-trumfne-i-samotne-milovani-40311060

Předehra je způsob, jak v posteli dosáhnout maxima

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!