Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nahota / foto: sxc.hu

Dvacet sexuálních perliček

Co jste možná ještě nevěděli o sexu a bylo by vlastně úplně jedno, kdyby tomu tak bylo i nadále? Něco ale přesto za zmínku stojí, vezmeme to letem světem...

1. Milostná předehra trvá v průměru 11 - 13 minut, pohlavní styk obvykle 7 - 8 minut.

2. Polovina mužů by si přála být vybavenější v oblasti rozkroku. Pokud muž patří mezi dobře obdařené jedince, jeho chování a projev bývá vyrovnanější, je obvykle i spokojenější se svým celkovým vzhledem.

3. Patříte mezi milovníky cyklistiky? Častá jízda na kole může způsobit problémy. Mužům otřesy a stlačování varlat zhoršují funkci erekce, ženám se zase snižuje pohlavní citlivost.

4. Tři čtvrtiny mužů se domnívají, že jejich partnerka při sexu s nimi pokaždé dosáhne orgasmu, pouhých 29 % žen s nimi souhlasí.

5. Nejlepší orgasmus údajně zažijeme v poloze, kdy partnerovi nevidíme do obličeje a můžeme se tak naprosto uvolnit, ideální je tedy jakákoliv pozice zezadu.

6. Jestli se sexu oddáváte minimálně jednou nebo dvakrát týdně, koluje vám v krvi více imunoglobinu A, který posiluje imunitní systém. Sex je tedy rozhodně zdravý.

7. Na sklonku devatenáctého století využívali lékaři vibrátory jako medicínu. Kurýrovali jimi ženy trpící hysterií a neurózami. Orgasmus příznaky těchto chorob odstraňuje.

8. Během menstruace jsou ženy schopny dosáhnout nejsilnějšího orgasmu. Příčinou je vysoká citlivost a prokrvení podbřišku.

9. Při ejakulaci dosahuje semeno rychlosti 45 - 60 kilometrů za hodinu.

10. Indičtí asketové si tradičně přivazují na penis pytlíky s kameny nebo jiným závažím s cílem jeho prodloužení na velikost vlastního chodidla.

11. Pokud se muž hlásí k bisexuální orientaci, ve většině případů přesto dává přednost jednomu pohlaví.

12. Jedna polévková lžíce mužského semene obsahuje přibližně pět kalorií.

13. Kouření cigaret nepřeje sexuálnímu životu. Kuřáci se oddávají milostným hrátkám dvakrát méně než nekuřáci.

14. V průběhu noci se muži průměrně čtyřikrát až pětkrát samovolně ztopoří penis.

15. Ugandské ženy se před milostným aktem štípou do stydkých pysků, aby se prokrvily a opuchly, dodává jim to prý na atraktivitě.

16. Na muže prý velmi vzrušujícím způsobem funguje, pokud žena voní levandulí nebo esencí ze skořice a jablka.

17. Během jedné průměrné soulože spálíte 100 - 150 kalorií.

18. I zvířata mohou být orientovaná na stejné pohlaví. Nejčastějšími zvířecími gayi jsou ovce, mořští ptáci a orangutani.

19. Největší chuť na sex mají ženy v období druhého týdne cyklu, mezi jedenáctým a patnáctým dnem blížící se ovulace. Antikoncepce tento stav chemicky potlačuje.

20. V klitorisu se skrývá přibližně osm tisíc nervových zakončení, přičemž penis jich má o celou polovinu méně.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 216