Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Sexuální hry. Jak na ně?

V mladistvém věku nejsou postelové hrátky ničím výjimečným. Ale jak přichází další léta a etabluje se vážný vztah, sexuální hry se začnou z ložnic vytrácet.

A to je špatně. Jednak je to velká zábava, která boří nudu a stereotyp, jednak hry otevírají nové komunikační kanály a vnáší do postele originální elementy.

Házení kostkou
Všechno, co k této hře potřebujete, je papír, tužka, trocha představivosti a odvaha zkoušet dosud nepoznané. Na papír napíšete čísla a přiřadíte k nim určitou činnost. V případě méně odvážné hry například: 1 – masáž nohou, pokud chcete trochu přitvrdit, napíšete: 3 – orální sex. A tak podobně. Partner hází kostkou a podle toho, jaké padne číslo, musí poskytnout adekvátní službu. Jde o ideální způsob, jak se dobrat něčeho, o co jste se třeba styděli říci.

Pravda, nebo výzva
Tahle hra je obzvlášť populární v Americe (Truth or Dare). V sexuální aplikaci postačí dva lidé, přičemž jeden se začne ptát: „pravda, nebo výzva?“. Pokud si tázaný zvolí pravdu, přiletí na něj velmi osobní a zvídavá otázka, která by se v běžné konverzaci neobjevila a pochopitelně musí být zodpovězena pravdivě. Pokud si partner vybere výzvu, musí být ochotný vykonat zadanou činnost, kterých je v posteli nepřeberně. Takže se buď dozvíte něco zajímavého, nebo si aspoň pořádně zařádíte.

7 minut v nebi
Velmi příjemná a vzrušující hříčka. Jeden z partnerů, obvykle muž, čeká v tmavé místnosti, dokud do ní nevkročí žena v erotickém prádle, které ale není tak dobře vidět. Očekávání a omezený prostor enormně zvyšují vzrušení a nedostatek světla zbystří vaše smysly. Když se k vám přiblíží, začněte jí líbat po rukou, na klíční kosti apod., ale nesjíždějte k puse, až do chvíle, kdy už to opravdu nemůže vydržet.

Flaška
Jistě si dobře vzpomínáte na flašku hranou se spolužáky například na škole v přírodě. Pokaždé se při ní dostavilo příjemné vzrušení, ale také napětí, co si na vás kdo vymyslí. Samozřejmě nechyběl flirtovný podtón. V případě sexuální hry je ale třeba poněkud přitvrdit. Nejlépe když svépomocí vyprázdníte láhev vína a na velký papír napíšete do vnějšího kruhu různé erotické činnosti. Pak stačí už jen roztočit a čekat, co padne.

Twister
Kdo by to byl řekl, že tahle hra (plátno s různě barevnými kruhy, na něž je v krkolomném sledu třeba skládat končetiny) bude mít i erotické konotace. Má – a jaké! Stačí jen svléknout se do naha a začít se kroutit do pozic, na které by byla i Kamasutra krátká. Kromě toho, že je to velká zábava, můžete svého soupeře/soupeřku rozptylovat líbáním či lízáním.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 90