Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rozkoš / foto: sxc.hu

Vážně šílené sexuální libůstky

Latex nebo násilí někomu k sexu neodmyslitelně patří, ale věděli jste, že někoho vzrušují stromy nebo autonehody? Cesty sexuálních úchylek, libůstek a fantazií jsou různé, tady je pár z nich.

Rádi to po telefonu?
Skatofilie je sexuální libůstka s telefonem. Ne že by se někdo ukájel přímo telefonním aparátem. Musí do něj mluvit, nejlépe s někým, koho vytočil náhodně a vůbec ho nezná. Obsah telefonátu? Samozřejmě erotický. Pokud takový člověk dává telefonu přednost před skutečným sexem, je to pak problém.

Někdo to rád perem
Erotografoman píše dopisy či vzkazy s erotickým až perverzním obsahem. Udělá mu dobře už jen ta představa, jak to nějaká osoba čte. No budiž…

Když je mravenec sexy
Latinské slovo formica znamená mravenec. Formikofil je tedy úchyl na mravence a jinou drobnou havěť. Jeho úchylka je poddruhem zoofilie. Kromě mravenců se mu líbí i šneci, žáby, komáři, včely a podobně. Někdy mu nestačí jen se dívat a přikládá si ty potvory kolem genitálií.

Nehoda! To je ono!
V roce 2005 v Los Angelese zabásli dobrovolného hasiče, který během práce stihl i masturbovat, vzrušovaly ho totiž dopravní nehody. Když mu diagnostikovali tzv. symforofilii, dostal mírnější trest. Ještěže alespoň stihl někoho zachránit, než se začal věnovat sám sobě.

Nahé sochy jsou nejlepší
Ten, kdo trpí poruchou zvanou pygmalionismus, potřebuje k ukojení nahou sochu. Někdy mu stačí jen se na ni dívat, jindy se musí sochy dotýkat. Název vznikl podle jména bájného kyperského krále Pygmalióna, který se zamiloval do ženské sochy ze slonoviny. Od bohů si pak vyprosil, že mu sochu oživili a král s ní pak zplodil dítě. Že by jeho dnešní následovníci doufali v totéž?

Bez stříkačky to nejde
Injektomanem by asi dobrovolně řada z nás v žádném případě nechtěla být. Takto ujetého člověka totiž vzrušuje to, když si do těla něco vstřikuje injekční stříkačkou.

Já jsem nejlepší
Automonosexualismus neboli narcismus je úchylka, při které člověka vzruší pohled na sebe samého. Dívá se na sebe v zrcadle, natáčí se, líbí se sám sobě nahý i oblečený. Narcista si prostě vystačí.

Práce obuvníka je nej
Všichni asi víme, kdo je to fetišista. Některé fetišisty zajímá latex, jiné třeba černé spodní prádlo nebo mundůr zdravotní sestřičky. Retifista je ujetý na ženské boty. Bez nich nedosáhne plného uspokojení. Takže výběr povolání pro takového člověka je jasný, když se stane obuvníkem, bude šťastný od rána do večera.

Ufikni si ruku
Akrotomofilik je vážně chudák, protože ho vzrušují amputace, nejlépe něčeho vlastního. Tedy hlavně pak pohled na hojící se pahýl… Jenže vzhledem k tomu, kolik máme končetin, nebylo by za chvíli co amputovat.

Úchylky, které by se občas hodily každému a neublíží
Chremastistofilie, když vás vzrušuje, že vás někdo okradl.
Kakorrhafilie, když vás vzrušuje vlastní sexuální neúspěch.
Laniatofilie, když vás baví trhat dámské punčochy.
Folikulismu, když vás uspokojuje sledovat ženy, které nafukují gumové balónky nebo na nich sedí, případně si s nimi jinak hrají.
Hybristofilie, když toužíte po zločincích a lidech, kteří spáchali něco nezákonného. Tahle úchylka je neškodná jen tehdy, pokud vaše touha končí psaním milostných dopisů, jakmile začnete zapékat pilník do chleba, je zle.
Urtikace, když jako erotickou pomůcku používáte pálivé kopřivy.
Keraunofilie, když při milování potřebujete hromy a blesky.
Taurologismus, když milujete býky a jejich pach. Pak je nejlepší dělat dojičku nebo toreadora.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 188