Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Zvláštní způsob prodlužování penisu

Pomocí závaží si penis rozhodně neprodlužujte, nebo skončíte jako tento nebohý muž.

Lékaři museli malajskému svářeči odstranit ořech, v němž se mu zasekl penis. Před zásnubami, které plánoval na příští týden, se totiž snažil svůj úd ořechem zatížit a dosáhnout tak jeho prodloužení.

Penis se v ořechu zasekl, když muž - jehož jméno agentury taktně neuvádějí - dostal erekci. Nešťastník nakonec musel vyhledat pomoc v místní nemocnici.

Hasiči si s kokosem neporadili
Lékaři nemocnice Sultanah Aminah nejdříve z údu odčerpali část krve a pak sejmuli vrchní vrstvu kůže. Teprve poté se jim podařilo penis z ořechu vyprostit.

Ukázalo se, že ještě před návštěvou nemocnice si svářeč na pomoc zavolal hasiče, kteří se snažili ořech sundat, ale bez úspěchu.

"Pacient se teď zotavuje a v neděli se ho chystáme propustit," říká ředitel nemocnice Daud Abdul Rahim.

Zdá se, že tato roční doba malajským mužům moc nepřeje. 25. srpna se jiný mladý muž v Kuala Lumpur snažil zvýšit svou výkonnost tím, že si na penis navlékl ocelový kroužek. Lékařům se nepodařilo ho sundat a na pomoc nakonec museli volat opět hasiče.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 439