Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Teenager / foto: sxc.hu

Proč nespat s pannou

Jistě, vzít dívce věneček je jednou z nejoblíbenějších představ mužů. Ale když si odmyslíte veškerou tu romantiku a něžnost, zjistíte, že máte noční můru s růžovými brýlemi.

Muži jsou samozřejmě ješitní a je obrovskou vzpruhou pro jejich ega, když si uvědomí, že jsou těmi prvními, kdo dívku zasvětí do tajů lásky. Těmi, kterým dá to nejcennější. Těmi, koho si bude pamatovat už navždy. Třeba taková Natalie Dylan, která panenství prodává na internetu. Pravda, ta si je bude pamatovat především díky balíku peněz, který jí složí k nohám.

To všechno je pravda, ale stejně není získání panenského skalpu tak skvělé, jak se na první pohled zdá. Takže, ještě než odepnete pás cudnosti, zamyslete se nad fakty, které hovoří proti.

PŘEČTĚTE SI TAKÉ:
Miliónová panna už s muži byla
Prodali byste panenství? A za kolik?

Spousta příprav
Pokud máte vyhlédnutou pannu a chcete ji připravit o to nejcennější, nejprve se připravte na spoustu problémů a obstrukcí, které vám nahází pod nohy. Zatímco zkušená dívka či žena obvykle nedělá žádný tyjátr, panna má v hlavě zakódováno, že své panenství musí bránit. Tedy pokud to není panna, která o něj chce za každou cenu přijít.

Budete muset své sváděcí schopnosti rozvinout na naprosté maximum a přesvědčit ji, že vy jste ten pravý. A ani tak nemáte vyhráno. Panna se na základě naprosto iracionálního důvodu může rozhodnout, že vám svůj věneček nedá. A přes to vlak nejede.

Platí, že čím starší panna je, tím větší problémy s ní budou. Když si uchová panenství do svých pětadvaceti, tak půjde o hodně tvrdý oříšek.

Potenciál šílenství

Máte-li v posteli pannu, je docela velká pravděpodobnost, že to celé nepůjde podle plánu – jak vašeho, tak jejího. A to je problém. Šance, že začne vyšilovat předtím, přitom či potom, je opravdu velká. V poslední sekundě se může rozhodnout, že se do tohoto podniku nepustí a vy pak slíznete všechnu tu trapnost.

Když už je po všem, docela určitě ji přepadne jakýsi pocit viny, že provedla něco špatného. Největší riziko ale číhá při samotném provádění styku. Panny mají své poprvé do detailu naplánované, a pokud nejde něco podle plánu, celé je to rozhodí. Breku se nevyhnete, ať už z jakéhokoliv důvodu.

Přilne k vám
V případě, že dívku odpaníte, připravte se na to, že ji máte okamžitě na krku. Zkrátka k vám přilne. A pokud s ní neplánujete něco hlubšího, nebo s ní aspoň nechcete chodit, rozhodně s ní nespěte.

Málokterá holka si totiž představuje své poprvé tak, že se její milý po skončení otočí a už nikdy se neozve. Pokud se ale do něčeho takové skutečně pustíte, připravte se na pronásledování, scény a svou fotku na její zdi coby terč.

Nemá zkušenosti
Jistě, tohle jí nikdo nemůže zazlívat. Panna zkrátka v posteli neví, co a jak. Může mít sice nakoukány erotické a porno filmy, ale stejně – jakmile přijde na věc, začne být velmi nervózní, neví co má dělat a i samotný průběh sexu se nedá popsat jako uspokojující. Pakliže máte v úmyslu ji jen odpanit a s tím se také spokojíte, proč ne, ale chcete-li si užít, ruce pryč.

Uvidíte krev
Styk s pannou je v jistém smyslu její poškození. To se projevuje jednoduše tak, že bude krvácet. Některá méně, jiná více, ale prostěradlo to odnese s velkou pravděpodobností. To není takový problém – můžete ho vyměnit. Ovšem někdo krev zkrátka nesnese a pokud k takovým patříte, rozhodně není dobré si vyhlížet pannu do postele.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 861