Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zamilovaní / foto: sxc.hu

Valentýn: prožitek v páru

Dobrovolně přiznávám, že Valentýn nepatří do mého top ten svátků. Zdá se mi to jako zbytečný americký přežitek. Všudypřítomné růžové cosi s nápisem I LOVE YOU jsou růžové až příliš, vždyť nežijeme v růžové knihovně.

Růž na rty si dám i 14. února a možná, že si obléknu i můj oblíbený růžový kabát a půjdu na večeři se svým přítelem do naší oblíbené restaurace. Ale to přeci nic neznamená. Podobně to dělám kterýkoliv jiný den v roce a těším se z toho pořád stejně.

 

Tímto úvodem ale v žádném případě nechci brojit proti Valentýnu. Je to koneckonců taky krásný den, který si můžeme užít se svojí láskou a skvělým nápadem na nový společný zážitek určitě nic nezkazíme. Nebo se naopak vykašlat na konvence a vychutnat si ho jen tak sám, sama nebo s kamarády.

magazin.cz

 

A možná opravdu prožijete něco, co jste nečekali. Něco, co Vás příjemně překvapí. Takové pohlazení situací nebo atmosférou si můžete jednoduše zařídit sami a nemusíte kvůli tomu prožít bezesnou noc. Stačí inspirace na valentýnské překvapení, program či originální vyznání formou zážitku.

 
Specialista na párové prožitky

Například zážitková agentura DejToNej - www.dejtonej.cz je přímo specialistou na párové prožitky – s citem, vkusem a grácií tak pro vás zorganizují například romantickou večeři ve dvojici na lodi ve stylu 30. let , nechají vám přistavit limuzínu s elegantním řidičem a šampaňským, kam jen si budete přát, nebo vám třeba doručí snídani přímo do postele.

 
magazin.cz

Například včera jsem šla přes Kladno a viděla jsem super záležitost – u hlavní cesty visí billboard s obrovskou fotografií zamilovaného párečku, kterým se nějaký kluk vyznává své vyvolené.

magazin.cz

 

To musí ale být láska jako trám! A hlavně skvělý nápad, který polomí kolena i odolnějším jedincům. Velice působivé. No a právě i takové opravdu velké překvapení za vás lidé z www.dejtonej.cz dokážou zařídit.

magazin.cz

magazin.cz

 

Takže, Valentýn se blíží a já mám pocit, že letos podlehnu kouzlu okamžiku a překvapím přítele třeba párovou tantrickou masáží :)


Další tipy:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 144