Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Proč ne... / foto: shutterstock

Kde se dotýkat žen. A zapomeňte na prsa!

Každý jistě ví, která místa zajímají muže ze všeho nejvíce. Ale ženy se neskládají jen z prsou, klínu a zadku.

Největší množství nervových zakončení je sice ukryto právě zde, ale senzory rozkoše mají ženy rozdělené prakticky po celém těle.

A vězte, že ženy milují, když taková místa dokážete odhalit a hrajete si s nimi, ať už během předehry, sexu nebo jen tak.

Vlasy
Udržování překrásné hřívy není jediným důvodem, proč ženy chodí ke kadeřníkům a vůbec věnují takovou péči svým vlasům. Proces mytí, stříhání, barvení a stylizování totiž funguje jako stresový vývod. Zkuste si hrát s jejími kadeřemi, jemně jimi protahujte své ruce a občas se dotkněte i hlavy.

Zátylek
Od vlasů můžete pozvolně přejít k zátylku. Ten je často podceňován, ale většina žen ho má velmi citlivý. Opravdu milují, když na něj dostávají jemné pusinky, které pokračují až k ramenům.

Klíční kost
Dobře formovaná, třeba i vystouplejší klíční kost, dokáže podtrhnout ženskou krásu. Tak proč se jí trochu nevěnovat. A opět, i tady je řada žen velmi senzitivních. Bude se jim líbit, když jen poodhalíte svršek, abyste ji mohli začít líbat.

Dlaně
Ruce a obzvlášť dlaně používáme hlavně proto, abychom někomu udělali dobře. Už ale většinou neuvažujeme o tom, že by mohly být potěšeny právě dlaně. Zkuste se na ně zaměřit. Hodí se to zejména ve chvílích, kdy nejste sami a nechcete ostatní vystavovat trapným momentům, ale přesto chcete partnerku potěšit. Tak proč nevzít její dlaň a lehce ji šimrat. Vězte, že to ucítí velmi silně a navíc bude vědět, že si jí všímáte.

Ušní lalůčky
Dotýkání, líbání, olizování, sání a dokonce i kousání ušních lalůčků ženy milují. Lalůčky jsou velmi citlivé a chvíli poté, co si je vezmete do parády, se z nich do zbytku těla partnerky rozpustí úžasné šimrání a chvění.

Chodidla
Spodní část nohou je vskutku choulostivá, ale pokud partnerka není obzvlášť lechtivá, bude si vaši starost o ně užívat. Můžete je stimulovat rukou, ale i ústy a postupně přecházet až ke kotníkům či prstům. Některé ženy sání prstů na nohou milují, jiné ho odmítají. Proto je dobré zeptat se předem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 239