Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Jednaosmdesátiletá odbornice na sex láká turisty

Jednaosmdesátiletou renomovanou terapeutku v oblasti sexuality Dr. Ruth Westheimerovou angažovaly radnice amerického hlavního města a tamější úřad pro turistiku.

Jejím úkolem není nic menšího než pomoci v rámci masivní kampaně zvýšit počet návštěvníků, kteří do Washingtonu zavítají v únoru letošního roku.

Populární šiřitelka sexuální osvěty Westheimerová, která s ní před lety začínala v televizních naučných pořadech, by měla vyšperkovat image Washingtonu v oblasti sexu.

Hlavní město USA se totiž podle rakouského serveru nachrichten.at pyšní prvním místem mezi třiceti nejoblíbenějšími destinacemi USA, a to z pohledu jak domácích, tak i zahraničních turistů. Tedy - pokud jde o oblast kultury. Ovšem jako cíl výletů za romantickými dobrodružstvími si Washington vysloužil až 29. příčku.

To se teď má změnit. Ruth Westheimerová povede po dobu 28 dní dialog s návštěvníky Washingtonu - Američany i cizinci - na internetových stránkách www.datenightsdc.org. Jejich prostřednictvím bude zájemcům poskytovat informace o "erotických aspektech města".

Už nyní nabízí Ruth některé tipy.
Například: "Jděte ke břehu kanálu a držte se za ruce. A já vám garantuji, že se tam ocitnete v sedmém nebi." Nebo: "Pokud byste měli být na svatého Valentýna sami, něco s tím udělejte! Běžte do muzea, tam vždycky někoho potkáte! Přinejmenším takového člověka, který nevysedává ustavičně u televizoru."

Jak úspěšná kampaň doktorky Westerheimové bude, je zatím ve hvězdách. Tak či tak - město na ni vynaloží 200 000 dolarů (přibližně 3 580 000 korun).

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14