Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.

Originální způsoby, jak překvapit partnera nebo partnerku

Zážitkové agentury se předhánějí v těch nejoriginálnějších tipech, jak překvapit svého partnera či partnerku. Některými z nich se můžete inspirovat při hledání toho, co by potěšilo vaši drahou polovičku...

Koupání v pivě
Netradiční lázeňskou terapii v podobě pivních lázní nabízejí v Česku například lázně v Chodové Plané. Uvolňující horká koupel s minerální vodou a jedinečné tmavé pivo.

Vedle odpočinku a nevšedního zážitku, kterým překvapíte zejména milovníky a milovnice piva, působí pivní koupel také na pleť a vlasy. Pivní kvasnice se směsí chmele a sušených léčivých bylin mají omlazující a zkrášlující účinky. Po koupání v pivě můžete v lázních v Chodové navštívit stylovou restauraci vytesanou do skály.

Středověká putyka
Některé zážitkové agentury nabízejí doslova cestování v čase. Představte si středověkou krčmu z 15. století a nechte se bavit celý večer potulnými zpěváky, tanečnicemi, drsnými žoldnéři, kejklíři, fakírem nebo si nechte věštit z ruky od cikánky. Na bohatě prostřených stolech vás pak čekají zvěřinové pochoutky, nadívané křepelky, domácí pálenka nebo medovina.

Úklidová četa
Ženy jistě příjemně překvapí, když v podobě nečekané návštěvy zavítá do domácnosti profesionální hospodyňka. Muži, kteří chtějí své partnerce skutečně dokázat své něžné city trvající i po několikaletém vztahu, již mají tu správnou inspiraci.

Měsíční pravidelné návštěvy profesionální paní na úklid, to bude znamenat nejen nablýskaný nábytek, konečně vyžehlené a vyprané prádlo a dokonale utřený prach, ale také pohodově strávený měsíc, kdy můžete čas běžně věnovaný domácímu úklidu věnovat vašemu vztahu.

Nechte jej splnit si dětský sen

Oblíbené výhrůžky paní učitelek z první třídy se konečně budou moci naplnit. Kolik mužů se vám přiznalo, že v dětském věku toužili ze všeho nejvíce být popelářem nebo zedníkem? Tak jim to přání umožněte splnit.

Dětský sen stát se popelářem nebo námořníkem není vůbec obtížné svému partnerovi splnit. Stačí vyhledat si příslušnou zážitkovou agenturu, která podobný zážitek nabízí, a váš muž může celý den strávit v popelářském voze nebo jako kapitán lodi na Vltavě.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10