Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nejnebezpečnější sexuální polohy. A jak na ně!

Spíše než k orgasmu vás dovedou k nataženým svalům a natrženým šlachám.

Potřebujete ozvláštnit svůj sexuální život? Pak se inspirujte těmito polohami, u kterých se zabavíte už jen jejich nastavením. A nebuďte špatní z toho, že se vám třeba nepovedou. Sex se v jejich podání totiž stává docela náročným sportem.

Napíchnutá Lindy

magazin.cz
Tato poloha vyžaduje značnou sílu obou partnerů. Žena musí mít především vyvinuté břišní a zádové svaly, aby se ve vzduchu dokázala zcela vyrovnat a povolit partnerově penisu hladké pronikání. Muž zase musí mít dostatečnou sílu, aby ženu udržel v této pozici. Ke všemu se musí zaklonit. Schválně to zkuste. Pokud vydržíte více než několik vteřin, tak vám patří naše gratulace. Nejspíš pětkrát denně zvedáte činky.

Ale pozor. Když se vám tahle pozice vymkne z rukou, může to skončit nepěkně. Pokud muž ženu neudrží, ta spadne na zem, pravděpodobně si natluče a ke všemu může v pádu zlomit partnerův penis, což je jeden z nejnepříjemnějších zážitků v životě.

Londýnský most

magazin.cz
Pakliže si chcete vyzkoušet tuto polohu, muž musí vytvořit základ, a to tak, že jde na všechny čtyři, ale tím způsobem, že hledí vzhůru. Jestliže se vám to podařilo, pak jste zřejmě olympijským gymnastou.

V další fázi musí nasednout žena, a to velmi opatrně, aby pilíř mostu neskácela. Obvykle je dobré pod muže dát polštáře, protože málokdo vydrží v takové pozici unést partnerku.

Při sexu v této pozici se vám také může leccos přihodit. Partner to nemusí vydržet a padne k zemi. V horším případě si udělá něco se zády, zápěstími a kotníky.

Kleště

magazin.cz
Pozice kleští je pro opravdové odvážlivce a především svalovce, a to na obou stranách. Muž musí ženu uchopit, rozevřít její nohy a vstoupit mezi ně. Žena se ho jednou rukou přidržuje a druhou se opírá o zem, zatímco partner do ní proniká, nebo spíše: snaží se do ní pronikat. Tahle pozice totiž krom jiného neumožňuje příliš komfortní penetraci.

V případě, že z nějakého důvodu selže ženská síla, znamená to velké trable pro mužův penis, který se pravděpodobně ohne do velmi nepřirozené a bolestné pozice, v horším případě se zlomí.

Vzpěrač

magazin.cz
Tohle je vlastně docela běžná pozice, nebo se nám to aspoň někdo snaží namluvit. Tak si ji zkuste sami. Začněte u zdi, kdy žena vyskočí na stojícího muže a obtočí se kolem něj jako medvídek koala. Partner musí být dostatečně vzrušen, aby jeho penis dosáhl do příslušných míst.

Samozřejmě to můžete dělat jen tak na stojáka, ale asi moc dlouho nevydržíte. Proti zdi se to zdá být mnohem příjemnější, dokud se žena nezačne potit a sjíždět po stěně. Jakmile jeden z partnerů ztratí rovnováhu, může dojít k poškození penisu, případně poranění páteře či hlavy ženy.

Experiment

magazin.cz
Zatímco předchozí pozice mohou cvičení sportovci zvládnout, tahle je jen pro ty největší sexuální přeborníky a možná ani pro ně ne. Ležící muž zvedne nohy a dá je kolem těla partnerky, která je na bobku a snaží se o styk pohlavních orgánů. Faktem je, že to musí být nepříjemný zážitek, protože každým přiražením je penis ohýbán dozadu, tedy nepřirozeně. A když partnerka zavrávorá, je to konec.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 66