Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Nejhorší scénáře, jaké mohou vztahy nabrat

Co když vás třeba okrade o spermie nebo zjistíte, že byla mužem?

Když začnete s někým chodit, nebo dokonce bydlet, teprve pro vás začínají nejrůznější peripetie. Pojďme se podívat na ty nejhorší, které se mohou stát mužům.

Opustí vás kvůli rodinnému příslušníkovi
Když dostanete kopačky, je to špatné. Ale dá se to přežít – už jí aspoň nikdy nemusíte vidět. Jenže se může stát, že si vaše holka nabrnkne někoho z rodiny. Bráchu, strejdu nebo dokonce taťku. Ano, i takové případy existují. Nejenže víte, že si našla někoho lepšího, dokonce víte, že ten někdo je z rodiny. Pak máte dvě možnosti: buď se s proradnou částí rodiny přestanete stýkat, nebo svou ex budete vídat pořád a pořád.

Zjistíte, že byla mužem
Něco takového se dnes může hravě stát. Operace měnící pohlaví jedou jako na běžícím pásu a člověk už si nemůže být jistý, zda vlastně nechodí s někým, kdo býval mužem. V takovém případě je asi nejlepší nic nezjistit. Když už to ale zjistíte, zřejmě projdete pořádným šokem. Berte to ale z té lepší stránky – vaše láska ví, jaké to je, když se jí propnou kalhoty a uklidňovat se můžete tím, že její penis pravděpodobně nebyl větší než ten váš.

Ukradne vám sperma
Popravdě vám musíme říct, že tohle vás může vcelku snadno potkat. Obzvlášť začnete-li si se zralou ženou kolem třicítky. Pakliže budete její okaté návrhy na děcko vytrvale odmítat a uvnitř se smát, že na podobné výstřelky jste ještě příliš mladí, možná vás nemine nepěkné překvapení. Vaše holka si třeba „zapomene“ vzít pilulku a za devět měsíců máte o radost postaráno. Samozřejmě, že je to krádež. To, že budete otcem, ještě zvládnete vydýchat. Ale jak se vyrovnat s tím, že matkou vašeho dítěte je zlodějka?

Uvidíte ji v pornu
Může být jakkoliv milá, roztomilá a nevinná. Může učit děti v mateřské školce nebo bojovat za záchranu velryb. Nic z toho vám nezaručí, že ji jednou neuvidíte v pornu. To samozřejmě nepřestáváte sledovat, a vzhledem k tomu, že porno má velkou spotřebu dívek, šance na nepříjemný objev tu je. Pokud se dokážete oprostit od toho, že vaše láska dováděla s nějakým svalovcem před kamerou, můžete toho využít a donutit ji, aby s vámi dělala ty samé věci.

Rozhoduje se mezi vámi a ženou
Představte si to – konečně najdete tu pravou, se kterou byste rádi strávili zbytek života, a to třeba na opuštěném ostrově. Jenže pak zjistíte, že mezi vámi a jí je ještě někdo třetí. A není to žádná super chlápek, před kterým byste museli srazit patky a odkráčet. Je to žena. Hlavou vám pochopitelně proletí myšlenky na žhavou trojku, ale to asi není zároveň formát, ve kterém byste chtěli dožít (i když – jak se to vezme). No a pak vysvětlujte kámošům, že vám ji přebrala holka!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 16