Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Jak se vypořádat s jejím ex!

Občas je to velký problém.

Nabalit si holku je obvykle spojeno s euforií. Záhy ale zjistíte, že každá dívka má minulost a v ní figurují jiní muži. Problém bývá vypořádat se s dědictvím toho posledního.

Vytvořte nové vzpomínky
Staré vzpomínky se nejlépe vymažou vzpomínkami novými. Takže jí je musíte pomoci vytvořit. V prvních měsících vztahu proto mějte připraven fotoaparát a foťte všechno možné – pokud možno společně.

Dejte jí některé z vašich triček, které vás bude připomínat. A samozřejmě dělejte spoustu věcí společně. Vytvořte si vlastní minulost, ve které pro ostatní není místo.

Uveďte jí do své party
Když jsou spolu lidé delší dobu, vytvoří si společné přátelé. Vaše nová dívka tak má pravděpodobně společné přátele s bývalým přítelem.

Pak se může snadno stát, že se na některé akci znovu setkají a vzpomínky ožijí. Proto se vyplatí „zasíťovat“ partnerku do vlastní party.

Dejte mu najevo, s kým teď chodí
Trapné situace nastávají zejména tehdy, když někde potkáte jejího bývalého přítele. Někteří muži mají tendenci pustit její ruku a nechat ji, aby se s ním vypořádala po svém. To je ale to, co nesmíte.

V první řadě byste se měli chovat jakoby nic nebo spíše dát ještě více najevo, ke komu teď patří a že o tom neexistuje diskuze.

Nesnažte se ho napodobovat
Možná jejího expřítele znáte, možná ho dokonce svým způsobem obdivujete. Třeba si i říkáte, proč ho opustila a dala šanci vám. Inu, vězte, že to bude mít svůj důvod, a to konkrétně v jeho a vašem charakteru.

Rozhodně byste se tak neměli snažit jejího bývalého napodobovat a dejte si pozor na to, aby se to nedělo ani podvědomě. Zkrátka si vybrala vás proto, jaký jste.

Nesoutěžte
Někteří muži vyhledávají konflikty a snaží se soutěžit za každou cenu. Bývalý přítel vaší partnerky je k poměřování sil ideální objekt. Vyplatí se však odolat nutkání a do soubojů se nepouštět. Těžko vyhrajete nad někým, kdo už prohrál.

Jediné, čeho můžete docílit, je to, že si o vás přítelkyně začne myslet, že jste nevyzrálý.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8