Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Kamarádka ruka – kam s ní?

Prý žijí mezi námi. Kdo? Sexuální maniaci.

Závisláci. Šílenci, kteří nedělají nic jiného, než že si to dělají. Pokud právě nekopulují. A to klidně i třikrát denně!

Zdá se, že tihle pánové – i dámy – nemyslí na nic jiného, než na sex. I když, pokud se věnují svým nejnižším pudům třikrát, čtyřikrát denně, mohou na ně myslet taktéž jen třikrát či čtyřikrát? Existují jakési výzkumy toho, jak často na sex myslíme, které ovšem udávají čísla od sebe vzdálená několik světelných let. Ale ať tvrdí, že stokrát za den nebo jen třicetkrát, pořád je to víc, než třikrát či čtyřikrát.

magazin.cz

Takže proč by měl být sexuálním maniakem ten, kdo si to navíc ještě udělá? To by nebylo nic divného, kdyby si ruční sex neužíval bez ohledu na to, jestli ten den bude mít rande v poloze ležmo nebo ne. Protože pak dochází ke kuriózním situacím typu: „Tobě nějak nestojí…“ „Tomu se nediv, než jsem šel za tebou, tak jsem si to třikrát udělal!“ Pánové, tak to tedy ne!

Když opomeneme chabou erekci, která nás, ženy, nikdy nemůže nijak zvlášť nadchnout, nebaví nás ani to, že váš ejakulát jsou tři kapky! Uráží to naši ženskou ješitnost, a to hned dvakrát! Správný muž by měl naopak schovávat všechnu svoji mužnou sílu pro ženu! Ovšem posedlost sexem, nebo spíš mnoha orgasmy, najdeme i u žen.

magazin.cz

Výhodou slabšího pokolení je to, že si užije ne jeden orgasmus, ale klidně třeba osm – v rychlém sledu za sebou. Zajímavé ovšem je, že ač se ženy rády stimulují samy, neznamená to, že by netoužily po mužském objetí a pomilování s ním. A ještě zábavnější je, že čím častěji to dělají (s mužem), tím častěji mají na sex chuť. A naopak – čím méně mají sexu, tím méně po něm touží. Co s tím?

Nejspíš nic. Ale stačilo by se nad tím zamyslet. Když muž říká: „Moje žena na to není,“ tak může být chyba v něm – v tom, že ji neprohání, jak by měl. A když žena tvrdí: „Můj muž to chce pořád!“ měla by být ráda, že od ní a ne od své kamarádky ruky… protože pokud ta má převahu, nezbude, než se zeptat – kam s ní?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15