Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Xfactor / foto: Nova TV

Janda opustil X Factor, Mareš ukecal porotu

Televize Nova v neděli opět pustila na obrazovky pár exotů, kteří se snažili probojovat do dalšího kola soutěže X Factor a stát se tím, kdo vyhraje jeden milion korun českých a navíc získá smlouvu s nahrávacím studiem.

Porota ve složení Ondřej Soukup, Gábina Osvaldová a Petr Janda ovšem tuto cestu nemalému množství snaživců překazili. A to opravdu právem. Když se na tento pořad člověk dívá, říká si, měli ti lidé vůbec kdy soudnost? A když už ji nemají oni, to ji nemá ani jejich okolí? Ale budiž, když se kdokoli chce ztrapnit, nemělo by se mu v tom bránit.

Pokud chce někdo uspět v takové soutěži, jako X Factor je, měl by se pořádně zamyslet nad tím, jestli na to vůbec má… A občas jen dobrý hlas nestačí! Určitě není vhodné přijít před porotu s úděsnou košilí do pasu, když pas mezi špeky na břiše ani není vidět a navíc si nevzít podprsenku, když chlouby ženského těla visí až k pasu… Občas ale nestačí přijít ani dokonale vystylovaný, když chybí ten hlas! Prostě ode všeho musí být něco.

Druhá šance
Občas se stává, že i mistr tesař se utne a tak se stalo, že i porota se spletla… Na castingu v Brně se objevila dvojice Jarda a Veronika, která si připravila skvělé vystoupení. Veronika zpívala a Jarda ji doprovázel beat boxem, ale na první pokus porotu neuchvátila. V tu chvíli se do všeho zapojil „Superman“ Leoš Mareš, který si na porotu došlápl a domluvil jim, aby své rozhodnutí ještě zvážili.

A zvážili! Ondřej Soukup by dvojici dál pustil už v prvním kole, Gábina Osvaldová si stála za svým, že podle ní dvojice žádný x faktor rozhodně nemá, ale Petr Janda, který se dříve přikláněl ke Gábině, jim nakonec druhou šanci dal…

Janda opustil porotu
Během brněnského castingu se stalo něco, z čeho možná byli někteří soutěžící překvapeni. Petr Janda se v jednu chvíli sebral a odjel na vyprodaný koncert a nechal tak své dva kolegy napospas „zpěvákům“.

Těžko říct, jestli to měli soutěžící, kterým v porotě Petr Janda neseděl, jednodušší, nebo těžší. Jedna ze soutěžících dokonce poprosila porotu, zda by místo Petra Jandy nemohl zasednout Leoš Mareš, že do této soutěže šla jen kvůli němu… A pak spustila píseň "Mně se líbí Bob"…

Nejstarší účastník
Na zlínském castingu se to hemžilo všemožnými umělci… Mezi nimi se skrýval jeden starší pán - 79letý železničář Miroslav Motl. Ten vsadil na skladbu „Ta naše písnička česká". I když se to ze začátku nezdálo, pan Miroslav to nakonec dokázal a do dalšího kola postoupil.

„Jsou to opravdoví odborníci. Byl jsem na ně zvědavý, protože vím, že mám dobrý hlas,“ prozradil po svém úspěchu sebevědomý ajzenboňák Leoši Marešovi.

Co si X-Factor myslíte vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 111