Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zimní grilování / foto: Shutterstock

Grilování není jen letní zábava

Grilování v zimě? Něco jako sáně v létě? Nenechte se mýlit. Jsou to jen zažité představy, které jen čekají, až je sami změníte.

Pravda je, že u nás, když se řekne grilování, tak se nám vybaví letní scenérie. Ale v různých koutech světa se lidé setkávají u grilovaných pochoutek po celý rok.

Možná právě pohoda u rozpáleného grilu může zpříjemnit společné chvíle s rodinou nebo s přáteli v obdobích, kdy je okolní teplota docela nízká.

 

Co grilovat?

Většina z nás už ví, že grilovat se dají nejenom různé druhy masa, ryb, ale i rozmanité druhy zeleniny. Je to vítané pohlazení chuťových pohárků. Navíc prospějeme i svému zdraví. V knihkupectvích a na různých webových stránkách je nepřeberné množství rad a pokynů, jak a co nejlépe, připravit voňavé pochoutky na grilu.

 

Skvělý dárek

Vánoce se blíží a stále nevíte co svým blízkým pod stromeček? Vlastně se dá říci, že už téměř vše dostali a vás nic nenapadá?

Máme pro vás báječný tip na nevšední dárky. Dárky co určitě nezůstanou zapomenuté někde v komoře.

Jsou to právě grily od firmy WEBER. Jde o špičkové grily v bohatém provedení a vhodné na různé příležitosti. Tyto grily se hodí ven na zahradu, nebo do parku. V nabídce jsou i grily vhodné na balkón nebo terasu bytového domu. Samozřejmou součástí je bohaté příslušenství od ochranných rukavic a zástěr, přes grilovací náčiní, až po čističe a kartáče.

Aby se z obdarovaného stal odborník na grilování na slovo vzatý, máte možnost mu zakoupit i zážitkovou školu grilování. V této škole se pod odborným vedením naučí vše co je třeba k správnému grilování. Je úžasné, že v nabídce těchto dnů jsou i krásné vouchery a dokonce i poukaz na nákup se slevou 5%.

Buďte tedy mezi prvními v těchto zeměpisných šířkách a začněte grilovat už teď o vánočních svátcích! Je to ve vašich rukou a na vašem novém WEBER grilu. Užijte si netradiční a úžasné volné chvíle s vašimi blízkými a kamarády a pochutnejte si na grilovaných delikatesách.

 

 

 

 

Grilování není jen letní zábava

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!