Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kateřina Kristelová / foto: Korzo

Sexy Kristelová se svlékne pro Playboy

Další česká kráska se rozhodla ukázat své vnady v pánském prestižním časopise Playboy. "Měla bych být na titulní straně na přelomu června a července,“ prozradila blonďatá Kateřina Kristelová.

Hvězda osmadvacetileté moderátorky v poslední době prudce stoupá. A taková nabídka se podle ní neodmítá. „Nejsem hloupá, nepobuřují mne nahé fotky, přízviskům o potrefených blondýnách se směju. Moje kariéra nejede přes postel,“ řekla.

 

Fotit bude na jaře v Thajsku, fotky bude dělat Vladimír Štross. Mají to prý být decentní fotky. „Aby daly prostor chlapům pro jejich fantazii a přitom jim i něco poodhalily. Rozhodně nechci nic laciného, chci sexy fotky s mírným odhalením,“ dodala Kateřina, které nabídka udělala obrovskou radost.

 

„Nechci si hrát na falešnou intelektuálku, přesně vím, jaký jsem typ. Vím, že takové to kritizování holek za to, že do toho jdou a jsou v Playboyi, je čirá závist. Mám i zkušenost, že ten, kdo takto mluví, by byl nesmírně rád, kdyby tam mohl být taky,“ uvedla moderátorka, která nyní úzce spolupracuje s Českou televizí. Uváděla Eurosong i pořad Souboj hitů.

Co byste dělali, kdyby vám přistála taková nabídka?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 295