Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
stavba / foto: shutterstock

Developeři postaví stovky nových bytů v Hostivaři na Praze 10. Víme kde!

Kdo by nechtěl bydlet v příjemném prostředí a zároveň v novém bytě. Developeři staví nové byty v lokalitě Hostivař.

Hostivař, malebné místo s vlastní vodní nádrží a lesoparkem, se nachází na jihovýchodě Prahy. Dříve samostatná obec Hostivař si zachovala ráz malé obce a rozrůstá se nové byty určené pro mladé dvojice i pro celou rodinu. Jak dopadly developerské projekty slibující luxusní byty v Praze 10?

Rezidence Nad přehradou

Pod projektem „Nad přehradou V. etapa“ na Padovské ulici naleznete přepychovou moderní novostavbu, jak název napovídá, nacházející se v blízkosti vodní nádrže a lesoparku. Tato budova nabídne bydlení 54 novým majitelům. Byty jsou určeny jak pro svobodné páry, tak pro rodiny s dětmi. Jejich velikost se pohybuje od 1+kk po 4+kk, rozlohou odpovídají 29-119m2. Cena bytů se nachází v rozmezí od 2,7 do 8 milionů korun. V garážích je nainstalován špičkový kamerový a bezpečnostní systém, dům je vybaven výtahem, součástí bytů jsou i prostorné terasy, balkony a lodžie.

Atlantic tower

Projekt Club ocean slibuje dvojici šestipodlažních budov, z nichž jedna již je v prodeji. Atlantic tower na Hornoměcholupské sestává ze 79 nových bytů o velikosti 1+kk až 2+kk , jsou tedy vhodné spíše pro mladé a starší páry, případně studenty. Cena odpovídá velikosti bytů, od 1,5 do 5,6 milionu korun. Nechybí ovšem balkony, sklepní kóje a rozlehlá střešní terasa. V blízkosti novostavby se nachází sportovní centra a kluby, obchodní komplexy, kino. Přímo u domu je zastávka autobusu a tramvaje, jejichž spoje navazují na metro. Pro zaměstnané páry ideální řešení.

Sluneční vršek

Stavba komplexu nových budov na Bratislavské ulici byla dokončena závěrem roku 2015. Mnoho bytů z předchozích etap projektu Sluneční vršek bylo již prodáno, nyní je v nabídce z 5 novostaveb k prodeji 231 bytů o velikosti 1+kk do 4+kk. Byty budov K a L mají dokonce předzahrádky. Vhodné jsou tak pro svobodné páry i celé rodiny. V budově J se nachází mateřská školka, stavba L počítá s prodejem prostorů pro firemní účely. Občanská vybavenost je samozřejmostí, v blízkosti domů je zastávka hromadné dopravy, přímo v areálu sportovní vyžití.

Projekty v Praze 10 zdárně pokračují, vyberte si dům postavený vám na míru. Nové byty v Hostivaři čekají na své nové majitele!

K tomuto článku není otevřena diskuze