Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
střechy / foto: shutterstock

Domácí štěstí s hlavou dobře schovanou

Ať už jde o novostavbu nebo o starší dům, střecha je vždy pevným základem jistoty, že nám domů nenaprší, nenafouká a zůstaneme chráněni za každého počasí.

Starost o přístřeší nepatří k těm nejlacinějším a proto je potřeba důkladně zvážit, komu ji na bedra naložit, abychom se dočkali opravdu dokonalého výsledku.

Ve Středních Čechách má svou dlouholetou tradici společnost Novák – střechy na klíč, která se zabývá stavbou a kompletní péčí o zastřešení nejen rodinných domů, ale i domů činžovních a bytových. Dodávka „na klíč“ spočívá v deseti základních krocích, kdy vše začíná poptávkou zákazníka a končí okamžikem, kdy je mu dílo předáno.

Komplexní zakázka do nejmenšího detailu

Pro lepší představu, jaké požadavky vám střechy Praha dokáží vyřešit:

  • provádí pokrývačství,
  • klempířství,
  • tesařství,
  • CNC krovy,
  • zateplování střech,
  • nadkrokevní izolace a další.

Pokud vás čeká oprava střechy, neodkládejte tuto starost. Řešte ji co nejdříve, aby se poškození střechy a interiéru nezvětšovalo a následně vás nezatížilo dalšími zbytečně vysokými náklady. Díky trojrozměrné prezentaci projektu, vypracované na základě vaší poptávky, předem máte jasnou představu o výsledku provedených oprav.

Informovanost o každém kroku

Každá rekonstrukce střechy je spojená s prvotním ujištěním, zda starý krov unese novou střešní krytinu. Střechy Novák nezanedbají žádnou skutečnost a s osobním přístupem ke svěřené zakázce garantují spolehlivost a následnou spokojenost zákazníka.

Pokud přesně neznáte stav své střechy, informujte se nezávazně předem, abyste se vyhnuli případným nepříjemným překvapením. Získáte přehled o průběhu celé rekonstrukce od výměny střešních latí po chemické ošetření nové konstrukce proti škůdcům a chorobám.

Zkušeností nabytá jistota

Když firma může své výsledky opřít o spokojenost bezpočtu zákazníků, s každou novou zakázkou její sebedůvěra stoupá. Každý rok vyroste pod rukama těchto profesionálů 300 nových nebo opravených střech. To samo o sobě potvrzuje dojem, že o každou z nich bylo dokonale postaráno.

K tomuto článku není otevřena diskuze