Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Daňové účetnictví online – ušetří vám čas!

Aby člověk nemusel denně chodit do práce, a dělal co má rád, je cestou vlastní podnikání. Je jedno zda se rozhodnete otevřít si kavárnu, dělat překladatele z domova nebo prodávat třeba květiny.

Lidé začínají podnikat, protože si oblíbili zejména fakt, že mohou být svým vlastním pánem. Nicméně podnikání s sebou nese spoustu povinností, které tuto volnost naopak ubírají a kvůli kterým to spousta začínajících vzdá.

Mimo nově zavedené EET se podnikatelé musí popasovat také s účetnictvím. Je jen málo těch, kteří se v dané problematice vyznají a nemusí si platit odborníka.

Při najímání účetního, ale vzniká řada problémů. Jak předávat doklady? Jak zajistit, aby vedení firmy mělo neustále vhled do dat a přehled o hospodaření firmy? Jak celé řešení udržet v nízkých nákladech? Ideálním řešením je pronájem počítače s nainstalovaným účetním systémem Pohoda, kam se k jednomu programu připojuje jak externí účetní, tak i ostatní zaměstnanci firmy. Takové řešení nabízí https://www.ipodnik.cz/.

Podnikatel má tak daňové účetnictví online a může se k němu připojit odkudkoliv. Vzdáleně využívá stability a pokročilého desktopového programu. K programu se může připojit ať již je doma, na obchodním jednání nebo na dovolené.

Nastavení na míru vaší firmy

Výhodou kanceláře v cloudu je to, že na sdíleném počítači můžete vést nejen účetnictví, ale také všechna ostatní data na kterých lidé ve vaší firmě spolupracují. Ze základních věcí jsou to typicky kalendáře, emaily, adresáře s kontakty či úkoly. Můžete ale také nainstalovat speciální programy u kterých chcete, aby měli všichni spolupracovníci přístup, ale nepotřebujete je kupovat a instalovat všem.

iPodnik vám ušetří i další provozní starosti. iPodnik zálohuje data, aby se nestalo, že se vám ztratí. Pokud si nevíte s programy rady, je tu pro vás čtyřiadvacetihodinový servis, a to sedm dní v týdnu. Zaručuje vám zabezpečení na špičkové úrovni, aby vaše osobní data byla zcela v bezpečí.

Exchange online – profesionální programy dostupné odkudkoliv

Jak skloubit podnikání s osobním životem? Práce zkrátka zasáhne do soukromí a k datům jako jednatel firmy musíte mít přístup všude. Právě pro takové situace je tu exchange online a Microsoft Office 365. I tento program pro vás web ipodnik.cz nabízí. Programy vám nabídne odkudkoliv. Zaručuje také servis po celý den sedm dní v týdnu, zálohování dat každý den, snadnou migraci vašich údajů a dat. Záleží na vás, co je pro vás pohodlnější – zda pracovat z mobilního telefonu, tabletu či notebooku. 

Nejlepší web v oblasti IT

Kvalitu webu zaručují i různá ocenění v online žebříčcích. Webová stránka ipodnik.cz aktuálně vyhrála v soutěži WebTop100 ocenění za nejlepší web v oblasti IT. I tato vizitka rozhodně zaručuje, že této firmě můžete důvěřovat.

K tomuto článku není otevřena diskuze