Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
vzdělávání / foto: shutterstock

Sebevzdělávací výukové programy ocení manažeři, obchodníci i personalisté

Jak získat manažerské dovednosti a správné komunikační návyky bez získané praxe, kde se zdokonalit v jazykovém vybavení nebo v obchodě, právu a legislativě, jak se postavit k vyhazovu podřízeného?

Individuální výukové kurzy z různých oborů poskytuje a ožehavá témata zpracovává multižánrová agentura MotivP. Zajímavé rozhovory, živé přenosy z konferencí politiků, ústavních činitelů a důležitých postav současné historie, to vše dovedou obsáhnout zkušení zaměstnanci z MotivP.

Rozhovory, konference, prezentace – váš klíč k úspěchu

Vývoj společnosti MotivP se vyvíjel v kontextu s dobou a jejími požadavky. Video rozhovor, v němž hlavní roli ztvárnil Andrej Kiska, byl natočen ještě před jeho zvolením slovenským prezidentem. Kdo bude zvolen hlavou českého státu, když s ním MotivP již nafilmoval rozhovor v rámci projektu MotivP TALKS? Že by Jaroslav Dušek? Chcete-li mít z vámi pořádané konference profesionálně zpracované video, které budete moci dále používat k prezentaci vaší firmy, konání nebo úspěchů, oslovte produkci studia MotivP. Jistota úspěchu a zachování důležitých materiálů jsou zaručeny.

Individuální virtuální kurzy pro zájemce z různých profesí

Vyjma natáčení konferencí, rozhovorů se zajímavými osobnostmi jsou v portfoliu agentury užitečné návody k úspěchu, zlepšení jazykového vybavení, případně virtuální kurzy s různou tématikou. V sekci e-learning na webových stránkách motivp.com si zájemci o sebezdokonalování najdou jazykové kurzy, MotivP filmy, bussines brunch i manažerské příběhy. Nemusíte se hned hlásit na vyjmenované lekce najednou, i když jsou všechny zajímavé, stačí si je zpočátku pouze prohlédnout, zalistovat v diskuzích, anebo si pustit filmy. MotivP není jen všemohoucím rádcem, poskytuje vodítko budoucím manažerům, obchodníkům, marketérům i personalistům, kteří touží po individuálním studiu bez omezení.

K tomuto článku není otevřena diskuze