Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
krabickova dieta / foto: shutterstock

Krabičková dieta vám usnadní hubnutí

Chcete zhubnout? Pak nezbývá než změnit jídelníček a zařadit mezi své aktivity pohyb. Nemusíte se stát pravidelným návštěvníkem fitness centra, kolikrát stačí jít do práce pěšky či místo výtahu použít schody.

Se stravou je to ovšem trochu komplikovanější, protože ta hraje při hubnutí opravdu velkou roli.

Spousta lidí hubnutí vzdá hned na počátku. Jakmile si přečtou, co by měli správně jíst, ihned zjistí, že by na přípravu takových pokrmů neměli čas či peníze. Ano, jste-li zvyklí chodit na obědy do fastfoodu a k snídani si vzít rohlík s máslem, budete muset vyvinout více snahy. Vymlouvat se ale nemusíte, protože existuje i řešení pro ty, co nechtějí přípravou jídla trávit několik hodin denně. Jmenuje se krabičková dieta.

Pestrý jídelníček s dodávkou až pod nos

Objednáte-li si krabičkovou dietu, odpadnou vám veškeré starosti s jídlem. Každý den vám budou doručeny krabičky s jídlem připraveným na snídani, dopolední svačinu, oběd, odpolední svačinu a večeři. Nemusíte řešit ani skladbu potravy, jelikož jídelníček je sestaven tak, aby byl pestrý, kaloricky vhodný a nutričně bohatý. Používány jsou pouze kvalitní potraviny a jídlo je vždy čerstvé.

Nemyslíte si, že by vám jídlo z krabičky chutnalo? Co byste řekli tvarohovému krému s vanilkou a nektarinkou na svačinu? Jak se vám zdá provensálská vepřová kýta s parmazánovými brambory na oběd? A co říkáte na zeleninový salát s krůtími kousky, modrým sýrem a krutonky k večeři? Takové dobroty svým klientům po Praze rozváží Chutná dieta.

Přemýšlení nad obsahem ledničky je zbytečné

Pokud si necháte jídlo vozit až domů, ušetříte spoustu času, který byste věnovali nakupování. Od teď budete moci nákupy v supermarketech prakticky vynechat. Veškeré potraviny vám bude denně vozit kurýr. Nebojte se, jestliže nebudete doma, lze se s ním snadno telefonicky domluvit na změně času či místa doručení. Krabičková dieta Praha je vhodná opravdu pro každého, tak se přestaňte vymlouvat a začněte hubnout.

K tomuto článku není otevřena diskuze