Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
pracovní oblečení ilustrační obrázek1 / foto: shutterstock

Pracovní oblečení pro vysokou ochranu na pracovišti

Při mnoha profesích se nelze obejít bez pracovního oblečení a bot. Kvalitní produkty určené k pracovnímu využití vás ochrání před nechtěným úrazem či poškozením zdraví.

V tomto případě se opravdu nevyplatí šetřit, avšak i pracovní ochranné pomůcky mohou být pohodlné, moderní a plně funkční. Zajímavá kolekce výrobků od prémiové značky ARDON® nabízí ideální řešení pro snadné pořízení oděvů, obuvi, rukavic, ochranných brýlí, sluchátek a přileb.

Pracovní oděvy do práce i pro volný čas

Vyberte si ochranné oděvy podle různých kategorií, záleží jen na tom, pro jakou práci by měly být určeny. V nabídce jsou pracovní trika a kalhoty nebo třeba bezpečnostní doplňky pro ochranu dýchacích cest, zraku, sluchu, hlavy a pomůcky pro práci ve výškách. Zdraví je to nejdůležitější, tak proč riskovat, když lze nebezpečí eliminovat s pracovními ochrannými pomůckami, které se budou pohodlně a příjemně nosit. Výrobky ARDON® dbají na zákonné požadavky na ochranu zdraví při práci, přitom však myslí na pohodlí nositele a zdravotní nezávadnost použitých materiálů. Zhlédněte nabídku e-shopu a pořiďte si třeba pracovní vesty, rukavice nebo ochranné brýle za velmi příznivé ceny. Internetové stránky jsou přehledné a díky rozdělení do příslušných kategorií se v nich budete dobře orientovat.

Vycházková obuv, která bude dobře sedět na nohou

Nejen pro trávení volného času, ale také pro práci je základem správné obutí. Moderní vycházková obuv by měla být dostatečně kvalitní, pohodlná a prodyšná. K zakoupení jsou připraveny kromě pánských a dámských vycházkových bot rovněž trekové kotníkové boty, sportovní sandály a softshellové boty. V zimním období jsou nejpraktičtější poloholeňové sněhule. Myslete na to, že špatně zvolenou obuví si můžete zadělat na opravdu nepříjemné zdravotní problémy, např. plísně či deformace chodidla.

K tomuto článku není otevřena diskuze