Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bazén zapuštěný do země / foto: Shutterstock

Ještě není pozdě na pořízení bazénu

K moři letos nepojedete a na veřejné koupaliště by vás nikdo nedostal? Je pochopitelné, že městský bazén přijde některým lidem v jistém směru nehygienický.

A v mnoha případech je na veřejných koupalištích hlava na hlavě.

Výše uvedené tvrzení samozřejmě musíte brát trochu s nadsázkou, ale ve své podstatě je pravdivé. Je evidentní, že domácí bazén je daleko hygieničtějším řešením. Dnes už přitom nejde o nijak zvlášť drahou záležitost. Zapuštěný bazén, který zpříjemní horké dny, si můžete dovolit i vy.

Když bazén, tak jedině do země

Éra toho, kdy jste v českých zahradách mohli vídat kulaté nafukovací modré bazény, už pomalu mizí. Většina z nich se totiž již rozpadla. Chcete-li si pořídit domácí koupání, investujte raději do kvality na dlouhá desetiletí. Pořiďte si zapuštěný bazén!

Bazény do země jsou pochopitelně dražší a náročnější na vybudování než ty nafukovací či jiné nadzemní. Mají ale nespočet výhod, zejména:

· Hezky splynou s okolím a nenarušují prostor, nekazí vám výhled.

· Lze je opatřit bazénovým zastřešením, které prodlouží koupací sezónu. Koupat se lze až 6 měsíců v roce, takže nemějte strach, že byste bazén nevyužili. Zastřešení rovněž zamezuje pádu různých nečistot do bazénu a tím vám usnadňuje péči o jeho údržbu.

· Lépe se do nich vlézá, což ocení zejména starší osoby a děti.

Zapuštěné bazény se vyrábí z různých materiálů, nejschůdnější variantou s výborným poměrem cena/kvalita je určitě plast. Ne jen tak ledajaký, musí být odolný vůči UV záření, mechanickému poškození, povětrnostním vlivům i bazénové chemii.

Koupejte se za 2-4 týdny

Máte pocit, že letos jste zaspali a teď už vlastně nemá cenu bazén řešit? Jste na omylu! Zapuštěné bazény z prvotřídního německého plastu v ČR dodává například společnost Rentmil. A ta garantuje rychlé dodání. Pokud bazén dnes objednáte, koupat se budete již za 2-4 týdny. Tak na nic nečekejte, zamiřte na www.rentmil.cz a pusťte se do výběru!

K tomuto článku není otevřena diskuze