Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stylový muž / foto: shutterstock

Módní vychytávky pánského šatníku

Čím nás letos překvapí nejnovější trendy z oblasti pánské módy?

Současná móda již dávno není jen doménou žen a dívek a své právoplatné místo je v ní vyhrazeno také pro pány. Naštěstí oproti dřívějším dobám se muži mnohem více zajímají o módní trendy a snaží se jim přizpůsobit. Konečně už na ulicích potkáváme stylově vyladěné elegány, kteří vědí, co zrovna letí. Pokud se mezi ně také počítáte, jistě vás bude zajímat, jaké vychytávky si pro vás letos připravili světoví návrháři.

Do společnosti i na jednání s lehkostí 

Pohodlnost, vzdušnost a sportovní styl jsou klíčovými záležitostmi pánské módy v roce 2019, které se vedle klasického městského stylu promítají také do formální módy. Začíná se upouštět od přísně vypasovaných sak a kalhot, na řadu přicházejí lehce širší střihy. Také už se tolik nebazíruje na jednolitosti celého obleku, upřednostňuje se možnost vzájemné kombinace sak a kalhot podle individuálního stylu každého zákazníka. Nutností pro tuto sezónu je vesta, která téměř vždy doplňuje pánský oblek. Co se barevnosti týče, stále ještě přetrvává oblíbená námořnická barva, postupně ji však vytlačují vzorované obleky zdobené proužkem či károu.

Móda všedního dne je pěkná divočina

Pro běžnou neformální módu zvolili návrháři zajímavé potisky na trička i mikiny, které jsou zastoupeny pop-art vzory nebo motivy džungle či pralesa. Co se barevnosti týče, modrou barvu letos vidíme v kombinaci s šedou, bílou, mátově zelenou či šeříkovou. Očekává se však, že ji postupně nahradí zemitější tóny béžové, hnědé, pískové nebo olivové.

Ve stylu francouzského pouličního malíře

Pokud chcete zapůsobit jako opravdový znalec aktuálních trendů, horkou novinkou je pro letošní sezónu speciální pokrývka hlavy – baret. Nosí se k obleku i k džínsům, ovšem zapomeňte na nějaké nevýrazné barvy! V kurzu je křiklavá červená, fialová i vínová, takže baret na hlavu a vzhůru do víru velkoměsta! Jestliže pro vás baret představuje velké sousto, omotejte kolem sebe alespoň šálu nebo uvažte kolem krku šátek. Nebudete sice tolik originální jako v baretu, ale i tak se předvedete jako zkušení znalci současných módních trendů.

Módní vychytávky pánského šatníku

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!