Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Skvělá matrace / foto: shutterstock

Chrániče matrací jsou skvělými pomocníky

Aneb nejen kvalitní matrace je potřeba k dobrému spánku…

Když jsem si před nedávnem na popud mého manžela pořídila chrániče matrací, nestačila jsem se divit, jak skvělou službu nám ve finále prokážou. Chrániče na matrace mají totiž jeden přední úkol a tím je prodloužit životnost matrace a zamezit tak jejímu neustálému znečišťování. Díky tomu, že je navíc chránič zcela antialergenní, nemůže si ho vynachválit ani můj muž, který je silným alergikem a v posteli se mu poslední týdny nevedlo příliš dobře a cítil se velmi nekomfortně. Nejspíše byla na vině právě již starší matrace, která měla již svá nejlepší léta za sebou. Díky chráničům se tak zase může pohodlně vyspat.

Lamelový rošt mi pomohl s mými problémy s páteří

Můj nový lamelový rošt, který jsem pořídila sobě i svému muži, kromě toho, že dobře odvětrává matraci, zajišťuje i optimální oporu mé páteři, se kterou jsem měla dlouholeté problémy. Rošty mi napomáhají docílit lepšího uvolnění při spánku a také komfortu, který mi již dlouhé roky chyběl. Stejně tak si nový lamelový rošt nemůže vynachválit můj manžel, který si v poslední době rovněž začal na počínající problémy s krční páteří stěžovat. Díky lamelovým roštům se nám tak oběma spí daleko lépe a cítíme se více odpočatí a plni energie, kterou každý den potřebujeme nejen pro své děti, nýbrž i pro svou práci.

 

Anatomický polštář pro krásné sny

Když již jsem byla u výběru chráničů matrací, potažmo i lamelových roštů, padl mi do oka velmi roztomilý anatomický polštář, který má skutečně nevídané účinky na mé zdraví. Díky širokému množství potahů si navíc svůj anatomický polštář můžu vždy přizpůsobit k obrazu svému. Potah je navíc zcela pratelný, tudíž se nemusím obávat žádných nehygienických vad na kráse. Můj muž samozřejmě začal rovněž o jeden anatomický polštář žadonit, jelikož si ho po jednom zapůjčení ode mě, nemohl vynachválit a dokonce mi ho nechtěl ani vrátit zpět.

Chrániče matrací jsou skvělými pomocníky

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!