Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Grilovaná kýta / foto: shutterstock

Kýtodieta – dietní hit letošního léta

Léto je čas, kdy všichni obdivujeme, porovnáváme a posuzujeme tvar své i cizích postav. Proto vám přinášíme návod, jak ze sebe udělat přes léto pořádného chlapa.

Většina populace ženského pohlaví se již od rozbalení posledního vánočního dárku pouští do nekončícího boje, přičemž nejoblíbenějším ženským nástrojem letošního léta je tzv. Ketodieta. Co ale mají dělat muži?

Dosažení ideální mužské postavy lze nejlépe docílit během léta. Stačí pravidelně dodržovat jednoduchá pravidla, která tato dieta vyžaduje. S Kýtodietou lze začít již před počátkem nového roku, ale tento způsob nepřináší takové potěšení oka, jako nasazení diety s prvními slunečnými dny. Nejideálnějším časem jsou pak letní prázdniny.

Grilovaná kýta

Pro maximální účinek Kýtodiety je vhodné dodržovat těchto 5 snadných pravidel.

1. Navštěvujte co nejvíce akcí, kde zavoní grilovaná kýta.

2. Vždy spořádejte minimálně o jednu porci více, než zvládáte, pokud dietu nemáte.

3. Vyvarujte se požívání jakékoliv zeleniny či jiných doplňků potravy, je to zbytečné.

4. Při konzumaci pijte hodně tekutin, nejlepší výsledky přináší kombinace s pivem, ale vhodné jsou i další alkoholické nápoje, jelikož alkohol váže nežádoucí tuky.

5. Konzumaci neukončujte před půlnocí a ne dříve než 10 minut před spaním.

Výsledky jsou ohromující. Vaše mužské tělo získá lepší aerodynamiku, jelikož kulatý pupek má koeficient odporu Cx až o 30 % nižší než pekáč buchet. Na konci léta se také budete cítit sytý a plný zážitků ze společenského života. Většina vašich rivalů se vám neopováží jen tak postavit do cesty. Každý z vašich známých, které jste delší dobu neviděli, o vás bude diskutovat a obdivovat, jakých změn postavy jste dosáhl. A o to tu přeci jde.

Kalorické hodnoty

Objevuje se i řada alternativ této kýtodiety, jako jsou dieta panenková či krkovicová, ale ty jsou vzhledem k nemožnosti grilovat tak velký kus masa vcelku vhodné spíše pro individualisty.

Tento článek je určen pouze k pobavení. Pokud jste jej dočetli až sem a zvedl vám náladu, jistě jste spálili pár kalorií navíc i bez jakékoliv diety.

Kýtodieta – dietní hit letošního léta

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!