Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Květinové překvapení / foto: shutterstock

Květiny pro drahou polovičku vybírejte podle znamení zvěrokruhu

Blíží se narozeniny nebo svátek vaší drahé polovičky, tchyně nebo maminky? Je zapotřebí objednat pugét, který vykouzlí úsměv na tváři! S výběrem těch nejlepších květin pomůže znamení zvěrokruhu.

Není tajemstvím, že řada mužů si není jistá tím, jaké květiny ženě darovat. Ne všechny dámy mají své oblíbenkyně v říši květin, o to víc je výběr těch správných pro muže oříškem. Naštěstí může pomoct znamení zvěrokruhu, které neprozrazuje jenom stinné a světlé stránky, nebo to, jaké psí plemeno se k danému člověku hodí.

Horoskop

Pro blížence levandule, pro raky růže

Pokud je vaše partnerka nebo maminka či tchyně narozena mezi květnem a červnem čili ve znamení blíženců, obdarujte ji levandulemi. Nezáleží na tom, jestli budou sušené nebo čerstvé, v obou podobách potěší. Blíženci totiž od pradávna milují květiny působící svěžím dojmem a příjemně vonící.

Co se týče raků, nyní mluvíme o velmi romantických stvořeních, což znamená, že nejvíce zabodujete s růžemi. Ať už budou bílé nebo růžové, v každé podobě jsou symbolem lásky. Pokud je zrovna na pultu v květinářství nemají, darujte pivoňky, které mají také romantický nádech.

Květiny

Pro lvy slunečnice, pro panny narcisky

Máte ve svém okolí spíše silnou a sebevědomou lvici? I ženy narozené v tomto znamení zvěrokruhu potěšíte květinou, zejména pokud se bude jednat o slunečnice. Tato květina točící se za sluncem je doslova trefou do černého! Je totiž symbolem ohně a tepla, což přesně definuje i znamení lva.

Ovšem taková panna je spíše opakem zmiňovaných lvů. Mluvíme o něžném znamení, které oslníte se zářivě žlutými narciskami. Symbol jara v podobě narcisů dokáže otevřít srdce žen narozených v období mezi 23. srpnem a 22. zářím. Správný krok uděláte i tehdy, když přinesete drobnokvěté růže.

Slunečnice

Vodnáři milují kombinaci exotiky a romantiky

Specifické je znamení vodnář. Ženy narozené začátkem roku milují kombinaci exotiky a romantiky. Proto je nejvíce potěšíte, když jim přinesete dech beroucí gladioly nebo orchideje, které jsou k sehnání i v řezané podobě, nejen v květináči.

Květiny pro drahou polovičku vybírejte podle znamení zvěrokruhu

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!