Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kávovar Jura / foto: Cineberg / Shutterstock.com

Vychutnejte si lahodné nápoje díky snadné přípravě v kávovaru JURA

Dávno pryč jsou doby, kdy se Češi spokojili s přípravou kávy tak, že si uvařili vodu v konvici a poté s ní zalili mletou kávu. Aktuálně jsou pro přípravu tohoto lahodného nápoje velmi populární zejména švýcarské kávovary JURA.

Typický „turek“ už dnes není v módě, nároky milovníků kávy rostou. Není se tedy čemu divit, že i výrobci neustále přicházejí s inovativními produkty.

Krátce o historii kávovarů JURA

Značka JURA má dlouholetou tradici, vždyť vznikla již ve třicátých letech minulého století. Dnes má švýcarský kávovar JURA, ať už jde o jakýkoliv typ, doma řada lidí po celé Evropě, Českou republiku nevyjímaje.

Kávovar JURA

JURA E8 – špička v oblasti kávovarů

Moderní zařízení představuje například kávovar JURA ENA8. Jde o kompaktní přístroj, který dokáže snadno na jedno stisknutí vytvořit až 12 druhů nápojů. Můžete si tak vychutnat nejen běžnou černou kávu, ale také například speciality, jakými jsou cappuccino, latte, cortado atd.

Velkou výhodou, kterou výše zmíněný švýcarský kávovar disponuje, je příprava nápoje skutečně stisknutím pouhého jednoho tlačítka. Přístroj má navíc efektivní impulsní extrakční prvek, díky němuž se káva dokonale spaří, aniž by došlo k znehodnocení její chuti a vůně. Nechybí zde ani mlýnek, takže si pro kávovar JURA můžete klidně připravit celá kávová zrna, aniž byste museli kupovat speciální mlýnek na kávu.

Kávovar JURA připraví lahodný šálek kávy

Podobně šikovným pomocníkem pro přípravu celosvětově oblíbeného nápoje je kávovar JURA E8, což je předchůdce zmíněného JURA ENA8. I tento model vám zajistí rychlé vytvoření lahodné kávy. Práci s ním hravě zvládne každý z vás, což platí také pro čištění a mytí jednotlivých součástek.

Díky švýcarskému kávovaru JURA poznáte, že káva zdaleka nemusí být jen o neustálém pití jednoho druhu nápoje. A pro svoji oblíbenou variantu kávy už si nebudete muset chodit někam do kaváren, jednoduše si ji uděláte doma vždy, když se vám zachce a dostanete na ni chuť.

K tomuto článku není otevřena diskuze