Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Vondráčková / foto: Korzo

Vondráčkové hledají kluka. V konkurzu!

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková je singl, ale už to možná dlouho nebude pravda. Její kolegové z Divadla Kalich jí chtějí v rámci castingu na muzikál Touha najít nového kluka.

„Snad to vyjde jako ve scénáři,“ doufá podle deníku Blesk vedení divadla. Vondráčková se v Touze objeví v hlavní roli, diváci její roli muzikálové herečky už znají z filmové verze muzikálu. Podle scénáře se zamiluje do hlavního mužského protagonisty, neznámého talentovaného mladíka, který vzejde právě z castingu.

 

Zatímco ve filmu hrál mladíka Filip Tomsa, divadelní představení bude mít jiného hrdinu. „Je otázka, zda se podaří proměnit fikci v realitu,“ citoval deník členy tvůrčího týmu, které doplnil šéf divadla Michal Kocourek: „Díky konkurzu bychom mohli objevit pro Lucku vhodného nápadníka.“

 

Vedle Vondráčkové si divadelní Touhu Dana Landy střihne i Jiří Korn. Ten se objevil i ve filmu. Co se týká dalších rolí, zatím je jejich obsazení nejasné. Jisté je však to, že muzikál bude znovu režírovat Mirjam Landová a premiéra se odehraje v polovině září.

Šli byste do konkurzu kvůli Lucii Vondráčkové?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 117