Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Daniel Craig / foto: imdb.com

James Bond se patlá dětskými olejíčky

Představitel neohroženého Jamese Bonda, čtyřicetiletý anglický herec Daniel Craig, si je dobře vědom toho, že v netrpělivě očekávané bondovce Quantum Of Solace, kterou právě natáčí, musí vypadat stejně skvěle.

Proto se plně svěřil do rukou všespasitelných kosmetických přípravků. Jak deníku Daily Mirror prozradil člen filmového štábu dvaadvacátého snímku o britském agentovi, Craig je první metrosexuál, který hraje Jamese Bonda.


"Je to první Bond, který stejnou měrou přitahuje ženy i muže. Daniel si je toho velice dobře vědom, proto o sebe velice pečlivě dbá, zvláště pak, když to už není úplný mladík," uvedl zdroj nitra štábu s tím, že Daniel si nechal dovézt tuny kosmetiky, jako jsou nejrůznější krémy, pudry, olejíčky, bronzery a čističe pleti.


"Chce, aby na plátně vypadal dokonale. Proto se natírá samoopalovacími krémy a posléze dětským olejíčkem, aby vynikly jeho svaly. Také si před každým záběrem kápne do očí kapky, aby měl vlahý pohled," prozradil na hlavní hvězdu.

 

Dodal také, že má na place umístěnu i svou tělocvičnu, kde si každou volnou chvilku mezi záběry tuží fyzičku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 108