Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Moderní náušnice / foto: shutterstock

I náušnice mají své trendy. Jaké jsou ty letošní?

V jednu chvíli to byly perličky, v druhém momentu zase masivní zlaté náušnice – trendy se zkrátka mění i ve světě módních doplňků a letos tomu není jinak. Čím konkrétně letos doplnit outfit a neprohloupit?

Když náušnice, tak podél ucha

Podle módních stylistů a designérů jsou pryč doby, kdy jsme nosili drobné náušnice, které na první pohled nejeden člověk přehlédl. Letošnímu roku vévodí daleko jiné modely, a to ty více výrazné, jež rozhodně nepřehlédnete. Jsou totiž ovinuté kolem ucha, čímž zdobí nejen tuto část těla, ale dokonale doplňují i zbytek outfitu.

Působí totiž velmi elegantně, přesto jsou přitažlivě sexy. Zatímco některé jsou tvořeny pouze jednoduchým řetízkem, jiné mohou být na první pohled daleko, daleko extravagantnější.

Sbírka naušnic
Sbírka náušnic – Zdroj: Shutterstock.com

Nejen pro váš svatební den

V posledních měsících náušnice, které jsou ovinuté kolem ucha, učarovaly především nevěstám, které aktuálně vymýšlí svůj svatební outfit. Pro svůj výjimečný den chtějí také výjimečný šperk, který doplní jak příliš minimalistické šaty, tak krajkové, jež vyžadují jen lehké, jemné dozdobení.

Domnívat se však, že tento typ náušnic využijeme jenom ve výjimečný den, jakým je právě svatba, je mylné. Podélné náušnice totiž mohou doplnit i běžný pracovní outfit. Stačí správně stylizovat vlasy a nechat doplněk vyniknout.

Stylové naušnice
Stylové náušnice – Zdroj: Shutterstock.com

Nošení náušnic i bez propíchnutí dírek

Obrovským benefitem náušnic, které jsou ovinuté kolem ucha, je především to, že je můžete nosit, aniž byste propíchli své uši. Obvykle je postrádající dírka v uchu tím, co zabraňuje ženě nosit módní doplněk. Díky aktuálnímu trendu však touha může být naplněna, aniž bychom museli bolest podstupovat.

V současné době se i tento typ náušnic dá pořídit v řadě provedení, a to včetně chirurgické oceli, zlata nebo stříbra. Nemusíte se tak obávat ani vzniklých alergických reakcí, které hrozí při nošení bižuterie.

 

Zdroj:

https://extrafit.cz/nausnice-podel-ucha/

 

I náušnice mají své trendy. Jaké jsou ty letošní?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!