Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vila park Klamovka / foto: vilaparkklamovka.cz

Vilapark Klamovka: Na Smíchově vzniká moderní bydlení dvou tváří

Hledáte nové místo k bydlení, které vaši stávající adresu předčí ve všech ohledech? Seznamte se s Vilaparkem Klamovka - jedinečným projektem, jež spojuje výhody metropolitního bydlení s klidem a pohodou přírody.

S celkovým počtem 117 nových bytů nabízí moderní zázemí s fantastickým výhledem na Prahu a veškerým potřebným vybavením pro život v naprostém komfortu. Díky své poloze v bezprostřední blízkosti bývalého zámeckého parku láká na neuvěřitelnou atmosféru a zároveň zajišťuje snadnou dostupnost do centra města.

Bydlení na Smíchově ve Vilaparku Klamovka představuje ideální volbu pro páry i rodiny s dětmi, kteří touží po všech benefitech moderního života v hlavním městě, aniž by museli obětovat klid a kontakt s přírodou. Lokalita nabízí opravdu vše, co naprostá většina lidí potřebujete k uspokojení každodenních potřeb a kvalitnímu životu.

Vilapark se nachází jen pár minut od smíchovského Anděla, kde pulzuje život moderního města a nabízí se řada možností pro kulturní zážitky, nákupy – a samozřejmě návštěvy historického centra Prahy. A pokud naopak preferujete klidnou atmosféru přírody, zkrátka jen vykročíte z domu a ocitnete se v diametrálně odlišném světě. Zelený park Klamovka, který se nachází v bezprostřední blízkosti rezidence, je dokonalým místem pro odpočinek, relaxaci i sportovní aktivity.

Stavba byla započata v prvním čtvrtletí 2022, kdy současně proběhlo zahájení prodeje bytů. Dokončení hrubé stavby proběhlo v závěru minulého roku a na třetí čtvrtletí toho letošního je v plánu kolaudace. K nastěhování bude rezidence připravena na počátku roku 2024.

Dáte přednost výhledu na město, nebo do zahrady?

Byty Klamovka vznikají ve dvou samostatných bytových domech. Každý z nich je rozdělen na čtyři samostatné sekce, které maximálně těží ze své polohy a orientace.

Zatímco rezidenti čtyři sekcí domu A situovaných na severní hraně pozemku si budou užívat výhled na město a atmosféru čtyř ročních období, sekce domu B nabídnou soukromí klidné zahrady. V té se mimochodem nachází dostatek útulného prostoru pro hry s dětmi, rodinný piknik i sportovní aktivity.

Vysoké standardy a individuální přístup

Řešení všech bytových jednotek probíhalo v úzké spolupráci s renomovanými designéry, kteří se zasloužili o moderní a funkční bydlení s osobitým charakterem. Budoucí rezidenti však mají možnost interiéry i samotné dispozice bytu upravit. Prioritou developera je dosažení naprostého komfortu a stavu, kdy bude bydlení dělat radost každému obyvateli.

Informace o možnostech financování a aktuálním vývoji výstavby najdete na stránkách vilaparkklamovka.cz, kde se zároveň nachází ceníky bytů a kontaktní údaje na makléře.

Vilapark Klamovka: Na Smíchově vzniká moderní bydlení dvou tváří

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!