Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Narozeninové dárky / foto: StudioByTheSea / Shutterstock.com

Balení narozeninových dárků

Balit narozeninové dárky může být někdy složité a nudné, ale nezoufejte! Existuje mnoho kreativních způsobů, jak dárky zabalit, abyste udělali dobrý dojem a užili si nezapomenutelnou narozeninovou oslavu.

Základ je krabice

Krabice jsou velmi praktické, protože uvnitř udrží dárek na svém místě a zároveň mohou být krásné. Zkuste najít krabici s nějakým zajímavým vzorem nebo barvou. Dobře posloužit vám ale také může obyčejná kartonová krabice, kterou obalíte vzorovaným balicím papírem. Pokud chcete být opravdu kreativní, můžete krabici ozdobit i malbou, šitím nebo dalšími technikami.

Balící papír s osobitým dotekem

Nudný bílý balicí papír není nic extra zajímavého. Zkuste se poohlédnout po balicím papíru s nějakým motivem, barvou nebo texturou, který odpovídá vkusu osoby, které bude dárek určen. Pokud se cítíte být kreativní, můžete papír ozdobit i sami. Například vyzkoušet různé způsoby skládání, přidat stuhu nebo mašli, nalepit květiny, lístky či další dekorace. Pokud však chcete být opravdu osobití, můžete papír ozdobit třeba fotografiemi osoby, pro kterou dárek máte.

Netradiční obaly

Pokud nechcete použít klasický balicí papír, můžete použít netradiční obaly jako jsou například košíčky, bedýnky, kufry, láhve, vázy nebo dokonce kytice. Výhodou takových obalů je, že se mohou stát součástí dárku a budou mít mnohem větší praktickou hodnotu.

Dárkové tašky

Dárkové tašky jsou praktické a jednoduché na použití. Zkuste najít tašku, která odpovídá vkusu osoby, které dárek určujete. Dále můžete tašku ozdobit podobně jako papír, třeba přidat květiny, mašle nebo věnec. Výhodou dárkových tašek je, že se dají použít i jako praktické úložné boxy.

Personalizace dárku

Personalizace dárku znamená přidání jména nebo iniciálu příjemce, data nebo nějaké osobní zprávy na dárek. Například můžete dárek označit monogramem nebo si nechat vytisknout přání nebo zprávu. Tento způsob dodá dárku osobní význam a připomene příjemci, že je pro vás důležitý. Připojení osobního dopisu nebo přání je velmi originální způsob, jak dárek zosobnit. Napište něco, co příjemci udělá radost, třeba nějakou vzpomínku, sdílenou zkušenost nebo přání na štěstí a úspěchy.

Balení narozeninových dárků

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!