Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Francouzská móda / foto: shutterstock

Jak být chic? 9 kousků, které podle Francouzek potřebuje každá v šatníku

Která by nechtěla být chic jako rodilá Francouzka? Také patříte mezi obdivovatelky šarmu Francouzek? Ano, ony to s módou prostě umí. Prozradíme vám, jaké jsou jejich triky aneb 9 must have kousků, díky kterým budete šarmantní i vy.

Není prostě jen tak náhodou, že francouzské ženy jsou považovány za ikony stylu. V čem spočívá jejich šarm, půvab a kouzlo? Nechte se jimi inspirovat a zařaďte do svého šatníku následujících 9 kousků. Ano, ony si vystačí s málem. A o tom to je.

Francouzská móda
Francouzská móda – Zdroj: Shutterstock.com

Nesmrtelná láska v podobě denimových kalhot

Denim je sázkou na jistotu. Vědí to i Francouzky. Džíny nikdy neomrzí, jakožto nevyjdou z módy. Podstata spočívá ve správné volbě. Jen díky padnoucímu střihu uděláte mnoho parády. Každé postavě sluší něco jiného, stejně tak každá se cítí pohodlně a příjemně v odlišném střihu. Ať už preferujete úzké, zvonové, zkrátka rifle jsou must have v šatníku.

Barevné šaty

Není třeba vlastnit hned několik kousků. Postačí opravdu jedny. Sáhněte po jasných barvách, které vás prozáří, přidají na svěžím a mladistvém vzhledu. Dodají vám zároveň i na lepším rozpoložení ve dnech, kdy zrovna nesvítí slunce a počasí je pošmourné.

Barevné šaty
Barevné šaty – Zdroj: Look Studio / Shutterstock.com

Velké aneb oversize sako

Velké sako seženete bez problému i z druhé ruky, nebo si ho dokonce klidně můžete půjčit ve skříni u svého partnera. Hodí se prakticky ke každému outfitu, ať už zvolíte šaty, sukni, široké či úzké kalhoty, džíny nebo kraťasy.

Bílá košile či halenka

Bílá košile či halena je must have kousek opravdu každého šatníku, a to nejen pro milovnice francouzského stylu. Je nesmrtelným, nadčasovým kouskem. Sluší každé a nabízí neskutečnou variabilitu v rámci vytvoření perfektního outfitu pro konkrétní příležitost.

Bílá barva rozzáří
Bílá barva rozzáří – Zdroj: Shutterstock.com

Jedinečné malé černé

Malé černé jsou opět nepostradatelné každého dámského šatníku. Zřejmě si většina představí i věhlasný film „Snídaně u Tiffanyho“ s legendární Audrey Hepburn a její proslulé malé černé. Šaty, které jsou nadčasové.

Black & White

Tričko bílé či černé barvy z kvalitní bavlny mající kulatý nebo véčkový výstřih je kouskem, který oceníte při mnoha příležitostech, jakožto unosíte i po celý rok. Díky jednobarevnému provedení je snadno kombinovatelné.

Svetr s rolákem

Střihově by měl kopírovat křivky, ale nesmí být zase příliš úzký. Ideální je volba černé barvy nebo neutrálního odstínu. Důležitý je jak střih, tak i kvalitní materiál.

Svetr s rolákem pro chladnější dny
Svetr s rolákem pro chladnější dny – Zdroj: Shutterstock.com

Kvalitní velká kabelka a baleríny

Baleríny prakticky nahrazují tenisky. Jsou zároveň pohodlné, nositelné po celý rok a hodí se ke všemu. Jsou komfortní, takže v nich můžete chodit po městě. Stejně jako baleríny jsou sázkou na jistotu, tak i kvalitní šikovná kabelka, do které se vám vejde vše, a do které můžete dát jak kosmetiku, tak i notebook.

 

Zdroje:

https://www.elle.cz/moda/10-kousku-obleceni-ktere-ve-svem-satniku-podle-francouzek-potrebujete

https://www.lifee.cz/styl-a-zdravi/deset-kousku-nechybi-v-satniku-zadne-francouzky-kvalitni-kabelka-velky-satek-i-baleriny-radi-francouzska-influencerka_423963.html

Jak být chic? 9 kousků, které podle Francouzek potřebuje každá v šatníku

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!