Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Parfém / foto: shutterstock

Lancôme La Vie est Belle nově v ekologickém flakonku

Na ekologické chování dnes dbají výrobci potravin, oblečení i kosmetiky. Výjimkou nejsou ani značky nejznámějších parfémů. A co se dá dělat ekologičtěji? Kromě samotného postupu výroby třeba flakon, ve kterém se parfém prodává.

Flakon hraje určitě důležitou roli. Obvykle si zboží vybíráme v prvé řadě očima, tedy podle toho, jak vypadá, až poté hodnotíme další aspekty. Nutno říct, že ten, ve kterém se prodává vůně Lancôme La Vie est Belle, je hodně povedený. Jemný s drobnými lístky na gumičce kolem otvoru do flakonku. A nově je znovu plnitelný!

Kupujte si pouze náplně do parfému

Na cestování jsou zcela jistě pohodlnější malé plastové cestovní verze parfémů, drobné flakonky, vzorky, které dostanete k objednávce. Doma na sebe ale parfém chcete stříkat raději z originálního dokonalého flakonku. La Vie est Belle to umožňuje. Nyní se prodává ve flakonu, který je plnitelný. Až vám vůně dojde, jednoduše si pořídíte jen náplň, jež je o něco levnější díky tomu, že neplatíte za flakon. Celá myšlenka je ekologická, navíc potěší vaši peněženku.

Lancôme La Vie est Belle nově v ekologickém flakonku

Provedení se modernizuje, vůně zůstává

Vůně La Vie est Belle se začala ve velkém prodávat roku 2012. Vytvořena však byla už dávno, roku 1949. Z té doby pochází i původní flakon, který byl přepracován do dnešní podoby. Znovu plnitelná varianta se prodává od roku 2022. Výrobce má spočítáno, že díky tomu vyprodukujete o 50 % méně skleněného, o 46 % méně plastového a o 46 % méně kartonového odpadu.

Kde koupit La vie est Belle v plnitelném flakonu?

Všude, kde nemají naskladněné ještě staré zásoby s původním flakonem. Sázkou na jistotu je například e-shop Notino.cz, kde nyní navíc k nákupu výrobků značky Lancôme nad 1 500 Kč dostanete dva dárky. Z edice La Vie est Belle mají také tělová mléka a další kosmetické produkty s touto překrásnou vůní.

K tomuto článku není otevřena diskuze