Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Odstranění celulitidy / foto: https://zoivitality.cz/

Bezbolestné odstranění celulitidy s pomocí přístroje LPG Cellu M6® Alliance: Revoluční cesta k hladké pokožce

V oblasti kosmetických technologií se neustále objevují inovace nabízející bezbolestné řešení pomerančové kůže, přičemž jedním z nich je i revoluční přístroj zvaný LPG Cellu M6® Alliance.

LPG Cellu M6® Alliance je přístroj využívající metodu zvanou endermologie. Spočívá ve specifickém masážním pohybu, který působí na tkáně pod pokožkou, čímž dochází k aktivaci buněk, zlepšení mikrocirkulace a urychlení látkové výměny. Dochází tak k bezbolestnému odstranění tuku, což vede i k eliminaci celulitidy jako takové.

Procedura je neinvazivní, a proto je vhodná pro každého, kdo se chce zbavit nežádoucích tukových polštářků bez chirurgického zákroku.

Odstranění tuku

Odstranění tuku a zlepšení kvality kůže

Přístroj LPG Cellu M6® Alliance je charakteristický tím, že dokáže současně pracovat na dvou frontách. Vedle toho, že slouží k bezbolestnému odstranění celulitidy, také zlepšuje kvalitu kůže. Masážní techniky totiž podporují tvorbu kolagenu a elastinu, a tím se zlepšuje napnutí pokožky. Stejně tak dochází k redukci povislých partií. Pokožka tedy bude vypadat zdravěji a mladistvěji. Přístroj také pracuje s lymfatickým systémem, a je tedy vhodný i na zbavení se otoků končetin.

Odstranění celulitidy

Zoi Centrum Vitality je partner na cestě ke kráse a pohodlí

Společnost Zoi Centrum Vitality je lídrem v oblasti kosmetických a wellness procedur, a právě LPG Cellu M6® Alliance je jednou z položek v jejím portfoliu. Za zmíněnou firmou stojí tým odborníků, kteří mají rozsáhlé zkušenosti s touto technologií. Centrum nabízí také širokou škálu služeb, které se týkají také zdraví (zlepšení celkové fyzické kondice, fitness s osobními trenéry, fyzioterapii, atd...).

Zoi Centrum Vitality neklade důraz pouze na krásu, ale také na celkovou pohodu klientů. Prostředí centra, které se nachází v Praze na Smíchově, má relaxační a uklidňující atmosféru, díky které se uvolníte. Budete tak proceduru vnímat jako příjemný zážitek.

K tomuto článku není otevřena diskuze