Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kosmetika / foto: shutterstock

Adventní kalendář může mít spoustu podob!

Také se už nemůžete dočkat? Vánočních svátků, vůně cukroví a dalších dobrůtek, medoviny, punče, svěřeného vína a samozřejmě i kopy dárků pod stromečkem? Tak si to čekání zpříjemněte. Kolik dní ještě zbývá, vám pak připomene adventní kalendář.

Nejznámější jsou adventní kalendáře čokoládové, které v obchodech bývají k mání už na začátku podzimu. Na trhu ale najdete adventní kalendáře plné čajů, hraček, adventní kalendáře luštící, erotické, virtuální i elektronické. Hitem letošních Vánoc je ale adventní kalendář 2023.

Adventní kalendář 2023

Advent ve znamení luxusu

Co takhle letošní advent naladit na skutečně luxusní notu? Na tu vám stoprocentně zahraje Advent Calendar Notino Luxury 2023, ve kterém najdete 24 úžasných kosmetických produktů, kterými se budete moci hýčkat od hlavy až k patě. Namátkou zmiňme Shiseido pleťový krém, Aveda krém na ruce, oční stíny Boby Brown, parfémovou vodu Paco Rabanne, řasenku Jeffree Star a spoustu dalších zkrášovadel, které budou zárukou toho, že v nejkrásnějším období roku budete za skutečnou hvězdu.

Kompletní kosmetický kufřík

Další adventní kalendář (Essence X-Mass Mail DIY) obsahuje celý kosmetický kufřík. Řasenku, paletku očních stínů, pudr, rtěnku, oční linky, masku na obočí, pleťovou masku, ale i spoustu produktů pro modeláž nehtů. Umělé nehty, nálepky, pilník, houbičky, podkladový, vrchní i klasický lak na nehty.

Adventní kalendář 2023

Adventní kalendář pro děti

Rádi byste podobný kalendář pro malou holčičku? Máto ho mít. Je jím adventní kalendář BrushArt KIDS Holiday Collection ukrývající doplňky na úpravu vlasů, malé zrcátko, ale také kouzelné dětské šperky jako náhrdelník, náramek a náušničky. To vše s motivy sobů a červených mašlí. Jedno okénko navíc obsahuje speciální pohlednici, na kterou děti mohou sepsat svá přání pro Ježíška. Skvělý dárek k Mikuláši, nemyslíte?

K tomuto článku není otevřena diskuze