Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stylová kabelka / foto: dina777 - stock.adobe.com

Šik a trendy: Objevte barevné a výrazné kabelkové trendy pro podzimní období

Ať už se chystáte na významný event nebo jen cestu do města, nikdy byste neměli zapomínat na doplňky. Mezi ty nejdůležitější lze zařadit kabelku. Ta totiž dokáže i zcela obyčejný outfit ozvláštnit a pozvednout na vyšší úroveň. Jaké jsou aktuální trendy?

Velké a výrazné

Zatímco loni byly v módě zejména velmi drobné kabelky ve stylu 90. let, letos trendům vládne zcela opačný styl. Populární se totiž stala takzvaná tote – jde o velkou tašku obdélníkového tvaru. Představuje univerzální řešení, které se hodí k různým módním stylům. Nejenže budete vypadat skvěle, ale hlavně si budete moct na cesty sbalit všechno potřebné, velké rozměry jsou opravdu praktické.

Citrusové odstíny

S novou sezónou přichází nejen nové styly, ale hlavně barvy. Ty lze zakomponovat do outfitu různě. Pokud koukáte po nové kabelce, vyberte si model v barvě citrusů. Jde o svěží trend, se kterým dokážete rozzářit podzimní a zimní počasí. Zvolte šťavnatou oranžovou, výraznou žlutou či třeba netradiční limetkově zelenou. Jde o poměrně odvážnou volbu, ovšem právě tyto modely dokáží perfektně rozbít nudné neutrální barvy, které v podzimním období mnohdy vévodí šatníku.

Blyštivé krystaly

Pokud preferujete eleganci a křiklavé barvy vás zrovna nelákají, vsaďte na blyštivé kamínky a korálky. Tyto modely se zpravidla hodí k večerním šatům, ale rozhodně je můžete nosit i při jiných příležitostech. K dispozici jsou totiž i velmi decentní kousky, které sladíte v podstatě s čímkoli. Rozmanitou nabídku najdete na kabelky-vyprodej.eu. Stačí si jen vybrat, v čem zazáříte.

Ať už vsadíte na výraznou tote, veselé barvy či zářivé kamínky, jedno je jisté – jde o klíčový prvek vašeho outfitu. Nechte se inspirovat aktuálními trendy a vylepšete svůj vzhled praktickým a stylovým doplňkem.

Šik a trendy: Objevte barevné a výrazné kabelkové trendy pro podzimní období

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!