Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zahradní domky / foto: shutterstock

Koupili jste si nedávno zahradu? Pak se neobejdete bez nové chatky

Splnili jste si konečně svůj letitý sen a koupili jste si vlastní kousek přírody? V tom případě si ho musíte nejdříve uzpůsobit podle svého vkusu.

Alfou i omegou všeho je přirozeně chatka. Ta kupovaná bývá ve většině případů v naprosto dezolátním stavu, a proto je nutné ji zbourat a vyměnit. Jak na to?

Zapomeňte na složitou výstavbu

Přemýšlíte nad tím, kde seženete co nejlevnější materiály, nářadí, případně řemeslníky? Zapomeňte na veškeré starosti. V dnešní době si lze chatku objednat už jako připravenou stavebnici. Tu si následně s pomocí několika základních nástrojů sami za jeden den sestavíte (podobně jako nábytek).

Takové šikovné stavebnice prodává například oblíbený obchod Domky Herold. Na jeho stránkách si můžete vybrat z desítek typů domků – od osmnácti až po čtyřicet metrů čtverečních. Nejedná se o jakousi levnou náhražku – vše je vyrobené z masivního dřeva, pravých oken, dveří i dalších komponentů.

Zahradní domky

Myslete i na děti

Když už začínáte sestavovat ideální zahrádku, nezapomínejte ani na své ratolesti. Ty přece jen musí běhat, skákat, hrát si, učit se a poznávat. Opravdu s vámi nebudou celé dny ležet na lehátku, pít pivo a číst si knihy.

Přesně proto se mrkněte na webové stránky e-shopu Skluzavky.cz, kde kliknutím myši objednáte dětská pískoviště, koupací sudy, zahradní houpačky, zahradní domky pro děti i workout hřiště.

Zahradní houpačky

Super řešením je třeba univerzální dětský domeček Monkey´s Home. Tato konstrukce nabízí houpačky, skluzavku i domeček v jednom šikovném balení. Díky tomu se vaše ratolesti vyřádí rovnou několika způsoby, takže budete mít naprostý klid na svůj odpočinek.

Určitě si projděte stránky zmíněného e-shopu a zeptejte se svých dětí, jaké hračky by rády měly. Zahrádka je totiž prostor i pro ně.

K tomuto článku není otevřena diskuze