Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Modré oční stíny / foto: shutterstock

Trend v líčení 2024: Zpátky jsou modré stíny a oční linky

V tomto roce se v oblasti líčení očí vrací modrá barva. Tento docela odvážný a současně osvěžující trend vám poskytne nekonečné možnosti, jak zvýraznit vaše oči. Podívejme se proto na některé způsoby, jak modré líčení nosit.

Od výrazného kobaltu až po jemné pastely

Ať už hledáte něco jemného nebo dramatického, modré oční stíny a oční linky vám pomohou dosáhnout požadovaného vzhledu poměrně snadno. Nemusíte se zaměřit pouze na jeden konkrétní odstín modré barvy. Výhodou je poměrně široké spektrum modrých odstínů, ze kterých si můžete vybrat přímo pro sebe ten pravý, a to od elektrického kobaltu až po jemné pastely. Řiďte se odstínem vašich očí a také barvami, které ráda nosíte.

Modré oční stíny
Modré oční stíny – Zdroj: Shutterstock.com

Vyzkoušejte modrou oční linku i modrou řasenku

Kromě modrých stínů hrají letos prim i modré oční linky a modré řasenky. Pokud chcete vašim očím přidat šmrnc, zapomeňte na klasické černé nebo hnědé oční linky a řasenky a dejte šanci modré, která vám v mžiku zajistí neokoukaný vzhled, aniž byste působili zase až  moc extravagantně. Modrá řasenka už je více extravagantní, hodí se proto třeba na večírek nebo na rande.

Letos se vyplatí experimentovat

Modré oční stíny vám umožní vytvářet různé styly podle nálady a příležitosti. Můžete si vybrat ze světlých pastelových odstínů pro svěží a přirozený vzhled nebo z tmavších a intenzivnějších barev pro dramatický a smyslný efekt. Nebojte se také zkoušet nové kombinace a techniky, jako je například zvýraznění vnitřního koutku oka nebo rozmazání linky pro kouřový efekt, který dodá vašim očím hloubku a zářivost.

Výrazný pohled
Výrazný pohled – Zdroj: Shutterstock.com

S jakými barvami kombinovat modrou?

Přemýšlíte, jak zkombinovat modré oční stíny se zbytkem vaší palety? Nebojte se, existuje spousta doplňkových barev, které budou ladit s modrou. Pro teplý kontrast zkuste oranžovou, žlutou nebo růžovou. Pro chladnější harmonii zkuste fialovou, zelenou nebo stříbrnou. A pro neutrální rovnováhu zkuste béžovou, hnědou nebo šedou.

 

Zdroj:

https://citymagazine.si/cs/makeup-trend-2024-oziveni-modrych-ocnich-stinu-a-ocnich-linek-2/

 

Trend v líčení 2024: Zpátky jsou modré stíny a oční linky

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!