Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ugly Betty / foto: ABC

Cruise povolil manželce Viktorii Beckham

Je tomu už několik týdnů, co světový tisk přinesl zprávu, že hluboké přátelství mezi Katie Holmes a Victorií Beckham se ocitlo na bodu mrazu. Nevědělo se, co je za tím, teď už je záhada vyřešena.

Vyšlo totiž najevo, že Tom Cruise své ženě přátelství s Victorií zakázal, protože na ní měla špatný vliv, co se týče nezdravého hubnutí.

 

Poté, co si s Victorií promluvil mezi čtyřma očima a donutil ji slíbit, že už jeho ženu nebude zahrnovat radami na hubnutí, dal jejich přátelství opět zelenou.

Zoufalá Spice Girl

Victoria, která absolutně nechápala, proč ji Katie přestala odpovídat na telefonáty a vracela pozvánky na společenské akce, již byla z celé situace zoufalá. Oči jí otevřel až Tom, který jí při jejich nedávné společné večeři vzal stranou a vysvětlil jí, že již nesmí Katie nutit do hubnutí, protože spolu chtějí mít další dítě.

Jeden z jeho blízkých přátel prozradil britskému deníku Closer, že Tom se úplně zhrozil, když zjistil, jak je jeho žena vyzáblá.

"Bylo mu jasné, že za jejím zhubnutím stojí Victoria, a protože měl strach o její zdraví, zakázal jí se s ní kamarádit. Teď, když si vše vyříkali a Victoria slíbila, že už Katie nebude nutit do dalšího hubnutí, se spolu zase mohou přátelit," nechal se slyšet zdroj s tím, že obě dámy mají z vyřešení situace velkou radost.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 144