Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Keira Knightley / foto: Shutterstock

Keira Knightley: opět kost a kůže

Anglická herečka, proslulá vyzáblou postavou, se představila na premiéře svého nového snímku Edge of Love. Nasoukala se do fialových šatiček a upoutala pozornost všech. Spekulace o její anorexii ale rozhodně neutichly.

Na premiéru dorazila Keira sama, ale později se k ní připojila její herecká kolegyně a blízká přítelkyně Sienna Miller. Díky tomu si tmavovlasá herečka trochu oddechla, na chvíli se totiž neřešila její váha a postava, ale Siennin rozchod s Rhysem Ifansem.

magazin.cz

 

Tento týden vystoupila proti dohadům o Keiřině anorexii i její matka Sharman Macdonald. Postavu prý podědila po otci a i když jí „jako kůň, nepřibere a nepřibere“. Nezabírají prý ani speciální jídelníčky, díky nimž by se měla vykrmit a mít zdravější proporce. Více zde.

 

Zamilovala se do své role

V Edge of Love britského režiséra Johna Mayburyho, který má na svědomí Lásku prokletou či Svěrací kazajku, hraje Keira podle scénáře své matky Sharman. Příběh popisuje vztah waleského básníka Dylana Thomase se dvěma ženami. Jeho manželkou Caitlin, kterou hraje Sienna Miller a přítelkyní z dětství Verou Philips v podání Keiry Knightley.

magazin.cz

 

Keira se podle vlastních slov do postavy Very zcela zamilovala. Stejně jako Sienna je i její postava nespoutaná, okouzlující a touží po přízni Dylana Thomase. O tom, pro kterou se nakonec rozhodne, je celý příběh. „Líbilo se mi, jak je vnitřně silná. Smála se, když se jí chtělo plakat,“ nadchl Keiru charakter Very.

 

Na plátně se přitom ukázala také nahá. Problém s tím prý ale neměla. „Nebojím se odhalit ňadra. Když to scéna vyžaduje, udělám to. Tady šlo o milostnou scénu a diváci by tomu neuvěřili, kdybych tam byla v podprsence,“ prohlásila Knightley. Více než s nahotou údajně zápolila s tím, že musela ve filmu zpívat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 579