Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Chcete vědět, jak byste vypadali po plastice?

Málokdo není zvědavý na to, jak by vypadal poté, co prošel rukama zkušeného plastického chirurga a nechal se pořádně přikrášlit. Podívejte se, jak byste tedy vypadali po plastice.

Nový nos, hladké čelo nebo pevné tváře – abyste si to všechno na sobě dokázali představit, stačí jen pár kliknutí myší.

Kdo je nervózní z toho, zda vůbec bude po operaci vypadat lépe než před ní, může vyzkoušet speciální editor na internetové adrese liftmagic.com, kam nahraje svou fotografii a začne upravovat podle svého přání. Pomůže to i lidem s nadváhou, kteří se mohou podívat na bezpochyby pěkný obrázek poté, co pár kilo zhubnou. Velmi pozitivní motivace.

Stránka je určena pro lidi, kteří vážně koketují s myšlenkou plastické operace, ale nedokáží si zcela přesně představit její konkrétní výsledky.

Otázka minut
Ale užití takové stránky samozřejmě nic nebrání ani těm, kdo si chtějí zablbnout s materiálem, který jim příroda dala a tak trochu si zafatanzírovat, kam až by se to dalo dohnat.

Stačí nahrát nějakou, pokud možno co nejdetailnější, fotografii a vybrat si z řady upravitelných možností. Ať už jde o oblast očí, čela, čelisti nebo nosu. Pozměnit se dají i absolutní detaily.

Jakmile skončíte s retušérskou prací, stisknete tlačítko pro vygenerování své nové tváře. Ta je následně porovnána s tou starou, a pokud jste se aspoň trochu snažili, budete s výsledkem zřejmě spokojeni.

magazin.cz


Pro všechny

Kanadská společnost provozující stránku pochopitelně doufá, že tento projekt přiláká „pod kudlu“ více lidí, kteří by jinak z nejrůznějších obav nepřišli. Dá rozum, že provozovatel zároveň nabízí i skutečné služby v oblasti plastických operací.

Samozřejmě, ne každý je rozený estét a nedokáže to, co zkušený plastický chirurg. Ovšem některé „zákroky“ mají i ve virtuální verzi velkou vypovídací hodnotu.

Každopádně ale stojí za to Lift Magic vyzkoušet. Už jen ze zvědavosti.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 335