Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pamela Anderson / foto: pamelaanderson.com

20 let Pamely na obálkách Playboye

Která žena může s lehkým úsměvem prohlásit, že i ve čtyřiceti má vyhrazenou titulní stranu Playboye a časopis přitom nezkrachuje? Pamela Anderson to dokázala. Tohle je jejích 20 let na obálce magazínu.

Nejžhavější členku Pobřežní hlídky by neznal jen slepý homosexuál a ani za to bychom nedali ruku od ohně. Kanadská herečka a modelka, která proslula jako velká oblíbenkyně zakladatele časopisu Playboy Hugha Hefnera, na jehož titulu se objevila od konce osmdesátých let nepočítaně.

K narozeninám starému pánovi tančí soukromý striptýz a ostatní muži mohou jen závidět, protože i když už překročila čtyřicítku, její míry jsou 91-56-86, při tom při výšce 171 centimetrů váží pouhopouhých 51 kilogramů. Zkrátka, přestože se na obálce Playboye promenáduje skoro dvacet let, není to na jejím těle znát.

magazin.cz

Nebudeme se příliš rozepisovat o jejích plastikách prsou, kterým se nikdy nebránila, přestože jí v oblasti hrudníku příroda nadělila rozhodně štědře. Pamela ale nikdy nebyla zcela spokojena jen s činností přírody, proto měli plastičtí chirurgové co jíst. Zbytek těla však udržuje svépomocí, procházkami a jízdou na koni.

Další oblíbený způsob Pamely , kterak se dostat na stránky bulvárních tiskovin je, že se objeví na večírku tu bez podprsenky v průhledném topu, tu bez kalhotek a přitom má na sobě minišaty končící v horní části stehen. Pamela se za své tělo nestydí a umí ho prodat.

magazin.cz

Vdát se stačila již třikrát. Vztah s jejím prvním manželem, bubeníkem Tommy Leem, byl nejbouřlivější a oba po sobě neustále pokukují. Zrovna nedávno Pamela prohlásila, že by se k němu ráda vrátila a oba spolu randí. Opět!

Něco přes rok byla vdaná za muzikanta Kid Rocka a několik měsíců za podivnou existenci jménem Rick Salomon, který svůj věhlas získal jako milenec celebrit. Jejich manželství bylo po čase anulováno.

magazin.cz

Dá se mluvit o herecké kariéře překrásného ramínka na plavky? Pokud ano, pak Pamela má za sebou slušnou kariéru coby vnadná dekorace snímaná kamerou. V dobách největší televizní popularity se dokonce pokusili Pamelu obsadit do hlavní role akční Barb Wire, jenže se potvrdilo, že ani její vnady nebývají vždy zárukou trháku.

Každopádně zlatým hřebem zůstává odhalující modeling. Vybrali jsme pro vás její nejkrásnější titulní strany od konce osmdesátých let. A teď zírejte!



Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 224