Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jennifer Aniston / foto: Shutterstock

Sexy Aniston utrácí statisíce za krásu

Někdejší hvězda seriálu Přátelé, Jennifer Aniston, je přímo posedlá dokonalým vzhledem.

Obává se totiž, že pokud o sebe nebude dostatečně pečovat, opustí jí její miláček John Mayer. Měsíčně tak za zdokonalení svého vzhledu vydá neuvěřitelných 20 tisíc dolarů.

Podle amerického magazínu National Enquirer Jennifer udělá cokoliv, aby oddálila první příznaky stárnutí. Bojí se totiž, aby neztratila lásku svého přítele a kromě toho není fanouškem plastických operací, které dokáží lecco zachránit.

"Třikrát týdně k ní dochází soukromý trenér a také proslulý guru jógy Mandy Inberger. Oběma platí okolo 3 000 dolarů měsíčně. Kromě toho zaměstnává soukromého šéfkuchaře, který jí za 3 500 dolarů měsíčně připravuje organickou, vysoce proteinovou, tuku zbavenou stravu," prozradil zdroj s tím, že také chodí dvakrát měsíčně na kůry proti celulitidě, které vyjdou na 1 000 dolarů.

"Jennifer své zkrášlování vtipně nazývá jako nejnutnější tuning pro svojí fasádu," dodal zdroj magazínu s tím, že kromě toho chodí na kosmetiku, manikůru a pedikůru, které jí vyjdou na další tisíce dolarů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 326